Concurs pentru jurnalisti

Comenteaza   0

Concurs pentru jurnalisti
Galerie: foto [0]   video [0]

Studentii la jurnalism, dar si tinerii ziaristi cu varsta intre 17 si 35 de ani sunt provocati de Uniunea Europeana sa participe la concursul Premiul European pentru Tinerii Jurnalisti, organizat pentru al treilea an consecutiv.

Competitia, organizata de Directia Generala pentru Extindere a Comisiei Europene, ii va recompensa pe cei mai buni jurnalisti europeni care abordeaza tema extinderii europene intr-o maniera creativa si interesanta. Concursul se va desfasura pana pe 28 februarie 2010, pana atunci jurnalistii sau viitorii jurnalisti din statele membre ale UE sau din tarile candidate ori potential candidate fiind invitati sa isi inscrie in concurs articolele si materialele radio.

Cei 36 de castigatori nationali vor fi desemnati de catre juriile nationale. Ulterior, un juriu international va desemna, din toate candidaturile inscrise in concurs, trei premii speciale. Este vorba de urmatoarele trei categorii: ,,Cel mai original material”, ,,Cea mai buna cercetare jurnalistica” si ,,Cel mai bun stil jurnalistic”.

Toti cei 36 de castigatori nationali vor fi invitati sa participe intr-o excursie culturala si istorica la Istanbul, iar la finalul calatoriei castigatorii concursului vor participa la o conferinta pe teme legate de cultura europeana, identitate si extinderea Uniunii Europene. Detalii despre inregistrarea in concurs sunt disponibile pe site-ul http://www.EUjournalist-award.eu.


Maria Dicu, 27-12-2009

Rang: 9.0/10 (2 voturi )

Educatie
 Aflati ce analize obligatorii trebuie sa-i faceti copilului pentru a fi acceptat la gradinita! Aflati ce analize obligatorii trebuie sa-i faceti copilului pentru a fi acceptat la gradinita!
Eliberarea documentelor medicale pentru copii se face gratuit de catre medicii de familie....
11-09-2014   277 accesari


 Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara diploma de Bacalaureat! Nimeni nu se poate inscrie la facultate fara diploma de Bacalaureat!
Remus Pricopie: Nimeni nu se poate inscrie la facultate si nu poate dobandi statutul de student, nicaieri pe teritoriul Romaniei, fara diploma de Bacalaureat!...
11-09-2014   278 accesari


Bani pentru cresaBani pentru cresa
Conducerea Primariei Pitesti a discutat cu conducerea Ministerului Educatiei despre...
25-09-2012   448 accesari


 Funeriu, despre bacalaureatul profesional: „Un fel de BAC cu buletinul” Funeriu, despre bacalaureatul profesional: „Un fel de BAC cu buletinul”
Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei, a declarat ca noul tip de bacalaureat ...
24-09-2012   310 accesari


 Structura anului scolar 2012-2013 Structura anului scolar 2012-2013
Ministerul Educatiei a definitivat structura anului scolar...
12-09-2012   840 accesari


Numar accesari: 520

Cele mai citite articole

Comentarii (0)
Nu exista comentarii pentru acest articol. Fii primul care comenteaza acest articol.
Comenteaza acest articol
Numele tau:
E-mail:
Comentariu
Cod validare: Cod validare


Publicitate
Arhiva sectiune
Publicitate

RSS din aceasta sectiune

Sondaj

Cum ati caracteriza activitatea ISJ Arges?


© 2014 - Bitpress - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii - Publicitate pe site - Arhiva
Dezvoltat de BizNet