Redigest – un miracol in tratarea bolilor gastrice si hepatice

Comenteaza   0

Redigest – un miracol in tratarea bolilor gastrice si hepatice
Galerie: foto [0]   video [0]

Printre produsele naturale ale firmei Hofigal, alaturi de Spirulina – care este mandria cercetatorilor de acolo, se afla acum, cu mare cautare, remediul natural Redigest.

Ce contine?
Acesta contine concentrat de silimarina (extrasa din armurariu) si cuticula de pe pipota de pui, cu puternica actiune complementar alimentara la hrana noastra zilnica si substituent polienzimatic, care este extrem de indicat in prevenirea si reglarea tulburarilor digestive diverse (secretorii, inflamatorii si ulcerative), protectia hepatica, precum si in combaterea litiazei renale.
 
Povestea unui produs inspirat din intelepciunea populara
Doar intimplarea a facut ca un simplu leac popular sa ajunga, dupa cercetarile de rigoare, unul dintre cele mai apreciate si cautate remedii naturale de catre suferinzi de boli digestive. Aceasta si datorita faptului ca, printre acesti bolnavi, s-a aflat candva si dl ing. Stefan Manea, directorul general al Hofigal SA: "In anul 1992, dupa mai multe internari succesive la cele mai renumite clinici, cu toata floarea medicinei alopate, eram disperat: dischinezie, gastrita, ulcer, alergie, diaree, hiperaciditate..., stari insuportabile. Urmam tratamente si regim alimentar, dar cu efecte deloc promitatoare. In aceasta situatie, cineva mi-a vorbit despre o metoda, din Ardeal, de utilizare a cuticulei de la pipota de pasare. Neincrezator dar disperat, am acceptat sa iau acest "leac". Mirosul acelui produs era insuportabil. Totusi, l-am luat. Rezultatele au fost spectaculoase, ameliorarea fiind incredibila. Atunci, am inaintat imediat produsul spre cercetare", a spus dl Manea.

Medicamentele cu fermenti palesc in fata Redigest-ului
Prima analiza a "leacului" a aratat o incarcatura cu germeni care aproape nu se puteau numara. S-au gasit metode de eliminare a incarcaturii microbiene, cit si pentru a mentine compozitia chimica, fara a folosi temperatura sau solventii clasici, pentru a nu produce modificari in compozitia naturala. In paralel cu aceste cercetari de compozitie chimica, s-au facut si observatii asupra comportamentului pasarii. Cercetarile au durat mai bine de 18 luni, cu rezultate spectaculoase. "Prima surpriza a fost o compozitie chimica neasteptata: proteina (42,4-42,8 la suta), aminoacizi liberi, dar si legati, in cantitati impresionante. O capacitate de reducere enorma, proteazele acide avind o activitate enzimatica direct proportionala cu tirozina. Prin diverse metode s-a ajuns la o crestere de peste 10 ori a tirozinei. Cuticula obisnuita contine 0,27 la suta tirozina; prin sistem de semihidroliza am reusit sa obtinem un continut de 2,30-2,40 la suta. Aceasta face ca toate formele farmaceutice cu fermenti (tri, penta sau alte denumiri) sa paleasca in fata acestui preparat natural. Acesta a fost punctul de plecare pentru a gasi o asociere sinergica cu un extract total de silimarina. Asa s-a nascut Redigestul, denumire data de capacitatea sa de a regla digestia, oricit de dificila ar fi ea", spune dl Manea.

Redigest, imbunatatit continuu
Cercetarile in privinta produsului Redigest continua si acum, la Hofigal, pe mai multe planuri. Se are in vedere ca in cuticula pasarii exista o serie de substante (fermenti, mediatori chimici, microproteine) secretate de glandele aflate in peretele cuticular al stomacului, care sint comune cu cele implicate in digestia umana, pasarea fiind omnivora, dar si ierbivora.

Acest produs il gasiti la PLAFAR NATURALIS, situat in B-DUL REPUBLICII NR. 138 A (INTRE FINANTELE PUBLICE SI ELECTRICA)


fitoterapeut Daniela Croitoru, 01-03-2009

Rang: 7.1/10 (142 voturi )

Sanatate
 Bebe Sanatos – in parcul Sebastian din Capitala - editia a V-a, 2014 Bebe Sanatos – in parcul Sebastian din Capitala - editia a V-a, 2014
„Bebe Sanatos” 2014 este singurul eveniment dedicat informarii parintilor prin intermediul reputatilor medici invitati....
18-09-2014   278 accesari


Cum sa elimini mai usor pietrele la rinichiCum sa elimini mai usor pietrele la rinichi
Unele pietre formate la rinichi au dimensiuni atat de mari incat nu pot fi eliminate fara operatie...
28-09-2012   1007 accesari


Femeile nascute prematur pot avea sarcini dificileFemeile nascute prematur pot avea sarcini dificile
Printre problemele cu care se pot confrunta viitoarele mamici sunt diabetul gestational sau hipertensiunea arteriala...
27-09-2012   603 accesari


Gala Sanatatii 2012 - premiaza excelenta in sanatateGala Sanatatii 2012 - premiaza excelenta in sanatate
Gala Sanatatii 2012, locul de intalnire a valorilor din sanatate...
26-09-2012   999 accesari


Miscarea reduce riscul de diabet in cazul copiilorMiscarea reduce riscul de diabet in cazul copiilor
O treime dintre copii si-au mentinut stilul de viata sedentar, o treime din ei au facut miscare cate 20 de minute pe zi...
25-09-2012   455 accesari


Numar accesari: 52073

Cele mai citite articole

Comentarii (3)
eu l-am folosit impreuna cu clorofila de la FARES si-i multumesc la Dumnezeu si d-nei doctor care...
am folosit si eu acest produs si rezultatele au fost uimitoare pentru mine ,am scapat de acel stomac...
am folosit si eu acest produs la indicatiile prietenilor ...ca stiti cum e cand ti e rau sar prieten...
Comenteaza acest articol
Numele tau:
E-mail:
Comentariu
Cod validare: Cod validare


Publicitate
Arhiva sectiune
Publicitate

RSS din aceasta sectiune

Sondaj

Ce salariu ar trebui sa aiba un medic pentru a nu mai fi tentat sa ia spaga?


© 2014 - Bitpress - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii - Publicitate pe site - Arhiva
Dezvoltat de BizNet