Redigest – un miracol in tratarea bolilor gastrice si hepatice

Comenteaza   0

Redigest – un miracol in tratarea bolilor gastrice si hepatice
Galerie: foto [0]   video [0]

Printre produsele naturale ale firmei Hofigal, alaturi de Spirulina – care este mandria cercetatorilor de acolo, se afla acum, cu mare cautare, remediul natural Redigest.

Ce contine?
Acesta contine concentrat de silimarina (extrasa din armurariu) si cuticula de pe pipota de pui, cu puternica actiune complementar alimentara la hrana noastra zilnica si substituent polienzimatic, care este extrem de indicat in prevenirea si reglarea tulburarilor digestive diverse (secretorii, inflamatorii si ulcerative), protectia hepatica, precum si in combaterea litiazei renale.
 
Povestea unui produs inspirat din intelepciunea populara
Doar intimplarea a facut ca un simplu leac popular sa ajunga, dupa cercetarile de rigoare, unul dintre cele mai apreciate si cautate remedii naturale de catre suferinzi de boli digestive. Aceasta si datorita faptului ca, printre acesti bolnavi, s-a aflat candva si dl ing. Stefan Manea, directorul general al Hofigal SA: "In anul 1992, dupa mai multe internari succesive la cele mai renumite clinici, cu toata floarea medicinei alopate, eram disperat: dischinezie, gastrita, ulcer, alergie, diaree, hiperaciditate..., stari insuportabile. Urmam tratamente si regim alimentar, dar cu efecte deloc promitatoare. In aceasta situatie, cineva mi-a vorbit despre o metoda, din Ardeal, de utilizare a cuticulei de la pipota de pasare. Neincrezator dar disperat, am acceptat sa iau acest "leac". Mirosul acelui produs era insuportabil. Totusi, l-am luat. Rezultatele au fost spectaculoase, ameliorarea fiind incredibila. Atunci, am inaintat imediat produsul spre cercetare", a spus dl Manea.

Medicamentele cu fermenti palesc in fata Redigest-ului
Prima analiza a "leacului" a aratat o incarcatura cu germeni care aproape nu se puteau numara. S-au gasit metode de eliminare a incarcaturii microbiene, cit si pentru a mentine compozitia chimica, fara a folosi temperatura sau solventii clasici, pentru a nu produce modificari in compozitia naturala. In paralel cu aceste cercetari de compozitie chimica, s-au facut si observatii asupra comportamentului pasarii. Cercetarile au durat mai bine de 18 luni, cu rezultate spectaculoase. "Prima surpriza a fost o compozitie chimica neasteptata: proteina (42,4-42,8 la suta), aminoacizi liberi, dar si legati, in cantitati impresionante. O capacitate de reducere enorma, proteazele acide avind o activitate enzimatica direct proportionala cu tirozina. Prin diverse metode s-a ajuns la o crestere de peste 10 ori a tirozinei. Cuticula obisnuita contine 0,27 la suta tirozina; prin sistem de semihidroliza am reusit sa obtinem un continut de 2,30-2,40 la suta. Aceasta face ca toate formele farmaceutice cu fermenti (tri, penta sau alte denumiri) sa paleasca in fata acestui preparat natural. Acesta a fost punctul de plecare pentru a gasi o asociere sinergica cu un extract total de silimarina. Asa s-a nascut Redigestul, denumire data de capacitatea sa de a regla digestia, oricit de dificila ar fi ea", spune dl Manea.

Redigest, imbunatatit continuu
Cercetarile in privinta produsului Redigest continua si acum, la Hofigal, pe mai multe planuri. Se are in vedere ca in cuticula pasarii exista o serie de substante (fermenti, mediatori chimici, microproteine) secretate de glandele aflate in peretele cuticular al stomacului, care sint comune cu cele implicate in digestia umana, pasarea fiind omnivora, dar si ierbivora.

Acest produs il gasiti la PLAFAR NATURALIS, situat in B-DUL REPUBLICII NR. 138 A (INTRE FINANTELE PUBLICE SI ELECTRICA)


fitoterapeut Daniela Croitoru, 01-03-2009

Rang: 7.1/10 (141 voturi )

Sanatate
 Tehnologia 5D revolutioneaza ecografia: iti poti vedea fatul cu maxima claritate! Tehnologia 5D revolutioneaza ecografia: iti poti vedea fatul cu maxima claritate!
Treptat, de la imagini in format 2D, 3D sau 4D s-a trecut la generatia 5D, care reprezinta un salt important in domeniul obstetrica-ginecologie....
28-08-2014   194 accesari


Busuiocul, mirodenia vindecatoareBusuiocul, mirodenia vindecatoare
Folosit sub forma de ulei, busuiocul este un bun remediu impotriva acneei si a psoriazisului....
28-08-2012   615 accesari


Statinele reduc riscul de pancreatitaStatinele reduc riscul de pancreatita
Oamenii de stiinta scotieni sunt de parere ca medicamentele pentru reducerea colesterolului nu numai ca scad riscul de ...
28-08-2012   769 accesari


Efectele binefacatoare ale porumbuluiEfectele binefacatoare ale porumbului
Cercetarile recente au dovedit ca in porumbul tratat termic apar izomeri ai acidului folic care au si alte efecte benefice ...
28-08-2012   724 accesari


 Uleiul de masline protejeaza sistemul osos Uleiul de masline protejeaza sistemul osos
Consumat frecvent, uleiul de masline previne pierderea densitatii osoase...
20-08-2012   562 accesari


Numar accesari: 51496

Cele mai citite articole

Comentarii (3)
eu l-am folosit impreuna cu clorofila de la FARES si-i multumesc la Dumnezeu si d-nei doctor care...
am folosit si eu acest produs si rezultatele au fost uimitoare pentru mine ,am scapat de acel stomac...
am folosit si eu acest produs la indicatiile prietenilor ...ca stiti cum e cand ti e rau sar prieten...
Comenteaza acest articol
Numele tau:
E-mail:
Comentariu
Cod validare: Cod validare


Publicitate
Arhiva sectiune
Publicitate

RSS din aceasta sectiune

Sondaj

Ce salariu ar trebui sa aiba un medic pentru a nu mai fi tentat sa ia spaga?


© 2014 - Bitpress - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii - Publicitate pe site - Arhiva
Dezvoltat de BizNet