Euforia TV a ales Euromall pentru emisiunea ,,Shoppingul – pasiunea mea”

Comenteaza   0

Euforia TV a ales Euromall pentru emisiunea ,,Shoppingul – pasiunea mea”
Galerie: foto [0]   video [0]

Cinci concurente din Pitesti au intrat in competia modei si a bunului gust

Vreme de doua zile (27 si 28 ianuarie), Euforia TV a ales Euromall Pitesti pentru realizarea cunoscutei emisiuni ,,Shoppingul- pasiunea mea”. Designerul vestimentar Daniela Tanase – moderatorul reality show-ului, va demonstra ca ,,virusul” cumparaturilor a fost inoculat tuturor categoriilor de varsta si s-a transformat pentru multi dintr-un hobby intr-un stil de viata.

Cinci reprezentante ale sexului frumos din Pitesti participa la concursul ale carui teme sunt in cazul de fata tinuta japoneza, culoarea coral si deux-piece-ul. Fetele au la dispozitie, conform desfasuratorului emisiunii, un numar de 12 magazine din centrul comercial Euromall, magazine din care isi pot alege tinutele cele mai potrivite pentru a corespunde tematicilor selectate. Dupa prima faza, un juriu profesionist (format din design-eri, stilisti, hair-stylist, jurnalisti – redactia life&style, reprezentanti ai unor brand-uri renumite) va stabili cine trece de preselectie, inaintand catre semifinale si catre marea finala care va fi organizata in Bucuresti.

Probele prin care trebuie sa treaca concurentele vor pune in evidenta atat pasiunea pentru moda cat si personalitatea fiecareia. Cea care doreste sa castige nu trebuie sa fie doar un bun cunoscator al tendintelor modei, cu un ochi de artist, cu o imaginatie bogata, ci trebuie sa dea dovada de stapanire de sine, de umor in situatii limita si sa se mobilizeze in lupta cu timpul (fiecare proba dureaza  60 min).

Concursul a inceput miercuri, 27 ianuarie si se continua in ziua de joi, fiind promovat atat prin presa scrisa, cat si prin radio-urile partenere Euforia TV. Despre fashion-show-ul realizat la Euromall Pitesti, producatorii declara ca si-au propus o emisiune ,,care sa imbine frumusetea shopping-ului cu tensiunea concursului si imaginatia participantilor.  Aceste trei ingrediente au adus succesul scontat programului nostru, care se numara printre emisiunile favorite ale telespectatoarelor Euforia TV, fiind si cea mai ,,longeviva”.


Comunicat de presa, 27-01-2010

Rang: 7.9/10 (8 voturi )

Timp liber
 Targ pentru impatimitii de pescuit si vanatoare! Lichidari de stocuri si ofertele promotionale! Targ pentru impatimitii de pescuit si vanatoare! Lichidari de stocuri si ofertele promotionale!
La fel ca la fiecare editie, vizitiatorii au ocazia sa participe la tombola targului, unde pot castiga scule, accesorii de pescuit si momeli....
03-09-2014   292 accesari


 Cula Racovita Cula Racovita
Numele ”kule” este de origine turceasca si se traduce prin casa inalta...
12-09-2013   510 accesari


 Cinci filme de Oscar, care nu au fost inca lansate  Cinci filme de Oscar, care nu au fost inca lansate
Festivalul de film de la Toronto, care s-a terminat pe 16 septembrie...
24-09-2012   330 accesari


 Cercetatorii au descoperit o planeta care putea fi Noul Pamant Cercetatorii au descoperit o planeta care putea fi Noul Pamant
O planeta descoperita de curand ar putea fi un mediu prielnic ...
24-09-2012   326 accesari


 Evenimente de mediu sarbatorite in luna septembrie Evenimente de mediu sarbatorite in luna septembrie
In fiecare an, in cursul lunii septembrie au loc 3 evenimente ...
14-09-2012   520 accesari


Numar accesari: 2583

Cele mai citite articole

Comentarii (0)
Nu exista comentarii pentru acest articol. Fii primul care comenteaza acest articol.
Comenteaza acest articol
Numele tau:
E-mail:
Comentariu
Cod validare: Cod validare


Publicitate
Arhiva sectiune
Publicitate

RSS din aceasta sectiune

Sondaj

Ce optiuni aveti pentru timpul dvs. liber?


© 2014 - Bitpress - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii - Publicitate pe site - Arhiva
Dezvoltat de BizNet