07 Apr 2020 | Vremea în : °C
Bitpress
După sexuleţ-gate-ul fără finalizare, preşedintele PSD Diaspora e acuzat de fals şi uz de fals în instanţă

După sexuleţ-gate-ul fără finalizare, preşedintele PSD Diaspora e acuzat de fals şi uz de fals în instanţă

PSD a ajuns să trăiască vremuri glorioase şi inegalabile. E condus de un preşedinte condamnat, dar care introduce în partid norme stricte de integritate şi moralitate şi are un preşedinte al Diaspora cu interdicţie de a părăsi ţara! Acesta din urmă mai face subiectul şi unui scandal naţional, din care s-a ales cu noi acuze – fals şi uz de fals în instanţă, plus un sexuleţ-gate fără finalizare, care îi încununează mandatul.

Jurnaliştii de la PUTEREA au scris recent despre aventurile revoluţionar-erotice pe Facebook ale lui Cătălin Rădulescu. Un fleac, în opinia noastră, căci nimeni nu-şi închipuia că parlamentarul cu pricina ar fi vreun sfânt din calendar, ţinând cont de scandalurile cu iz sexual în care a mai fost implicat. A fost el acuzat de viol, ce mai contează un flirt nevinovat pe Facebook! Ba jurnaliştii ăia răi de la Puterea l-au aţâţat şi l-au lăsat şi cu statusul ridicat degeaba. E, totuşi, ditamai parlamentarul, nu se face aşa ceva! 

Şi bine le-a zis-o Rădulescu, după ce a apărut articolul din care reiese că ar fi şi plătit pentru o întâlnire cu ,,bagaboanta” virtuală. Cităm:

„O făcătură ordinara făcută probabil de fostul meu consilier care a fost dat afara in dec , o mizerie . Astăzi Avocații mei vor actiona ziarul in judecată pt ca e inadmisibil ca sa denigreze pe oricine cum vor ei . Eu sunt in spital de doua sapt iar modul asta de a se face jurnalistica mincinoasa fara minimul de deontologie de a cerceta adevarul trebuie sa înceteze . Si Dle Marius , mie nu mi s-a făcut vreun dosar de corupție ci pt ca un procuror a considerat ca faptul ca fratele meu care e administratorul COMP noastre nu sunandu-ma la tel pt a ne consulta ca asociații , mi-a creat mie o stare de incompatibilitate, o prostie care nu exista in lume , intr-o Legislație defecta in Codul penal din Romania. Insa instanta a înlăturat acest control jud abject pus de acest procuror . In ceea ce privesc Proprietățile la care faceti cu obstinenta referire va precizez ca toate dar absolut toate sunt Moștenite de la părinții si bunicii mei impreuna cu frații mei , eu nu am cumpărat vreun teren sau pădure in viața mea. Si nu dle Marius am si casa si apartamente in care stau dar sunt proprietatea COMP noastre , nu stau pe strada asa cum ari afirmat . Insa toate aceste lucruri le veți discuta cu Avocații mei in instanta pt ca m-am saturat sa fiu calomniat de toate curvele si toți incultii pt ca s-a scos calomnia din codul penal . V-a trebui sa o reintroducem . La revedere.”

O secundă, vă rog, după citatul acesta simt nevoia să văd dacă parlamentarul argeşean şi-a luat cumva Bac-ul! Pentru că în mod cert comisia care i-ar fi dat această diplomă ar trebui anchetată! E evident că omul nu posedă nici cele mai elementare cunoştinţe gramaticale, deci ar fi fost imposibil să fi terminat liceul... Aşa... Google search... WTF?! Omul nu doar că a terminat un colegiu de prestigiu din Piteşti – Zinca Golescu, dar din CV rezultă că ar fi terminat şi Facultatea de medicină generală Timişoara! Ceva e foarte-foarte greşit în societatea asta! 

Revenim, însă, la informaţia din titlu! Ei bine, după schimbul acesta de replici dintre cei de la Puterea şi Cătălin Rădulescu, jurnaliştii de la centru aruncă iar bomba: parlamentarul argeşean ar fi falsificat documente şi le-ar fi folosit în instanța de judecată, atunci când a solicitat ridicarea interdicției de a părăsi țara!

,,În aprilie 2014, DNA structura centrală l-a trimis în judecată pe Cătălin Marian Rădulescu, în dosarul 384/P/2013, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția.

În vara anului trecut, Rădulescu a primit de la partid funcția de președinte al PSD Diaspora. Din această poziție a încercat să convingă instanța de judecată că este dorit de filialele din străinătate la evenimentele culturale, filantropice ș.a.m.d. A încercat de două ori să primească dreptul de a părăsi țara. Prima dată a eșuat, însă a doua oară, la termenul din 7 noiembrie 2015, șansa i-a surâs. Inculpatul a prezentat mai multe documente în instanță, prin care a „demonstrat” că este musai dorit pe întregul continent, la dat noroc cu șampanie în cadrul evenimentelor politice.

Ceea ce judecătorii Înaltei Curți nu știau este că deputatul Cătălin Rădulescu a DISPUS filialelor PSD Diaspora să îl solicite la diverse evenimente! De fapt, documentele au fost redactate la București și trimise la opt filiale din afara țării, de pe adresa [email protected], de un apropiat al lui Rădulescu, cu dispoziția expresă: „De semnat și returnat - URGENT”. Mai mult, evenimentele la care ar fi urmat să participe Rădulescu nu au avut loc niciodată!

Invitațiile în urma dispozițiilor de la București au sosit semnate și ștampilate pe bandă, folosindu-i lui „Berlusconi” de Pitești să convingă instanța să îi acorde dreptul de liberă circulație în afara țării, deși se afla sub control judiciar, pentru a participa la evenimente despre care știa că nu vor avea loc, pentru că el le inventase. Așadar, totul a fost o mascaradă!” scriu cei de la PutereaComentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
7 aprilie 2020

AED 1,21 -0.50 %
AUD 2,7427 +1.17 %
BRL 0,8408 +0.69 %
CAD 3,1682 +0.03 %
CHF 4,5663 -0.07 %
CNY 0,6297 -0.02 %
CZK 0,1775 +1.37 %
DKK 0,6471 +0.11 %
EGP 0,2822 -0.56 %
EUR 4,8314 +0.07 %
GBP 5,4595 -0.60 %
HRK 0,6334 +0.03 %
HUF 1,34 +0.49 %
INR 0,0588 +0.34 %
JPY 4,0744 -0.37 %
KRW 0,3664 +0.74 %
MDL 0,24 -0.41 %
MXN 0,1831 +2.29 %
NOK 0,4339 +1.81 %
NZD 2,6575 +0.34 %
PLN 1,0648 +0.35 %
RSD 0,0411 0.00 % -
RUB 0,0589 +0.68 %
SEK 0,4433 +0.73 %
THB 0,1357 -0.15 %
TRY 0,6573 -0.56 %
UAH 0,1641 +0.12 %
USD 4,4445 0.00 % -
XAU 236,0954 0.00 % -
XDR 6,0521 0.00 % -
ZAR 0,2426 0.00 % -

Mai mult
...
...
Pe Mircea Diaconu l-a lăsat bătrânul ARO

Daniel Savu, fost ofițer SRI: Cred că Cioloș se întâlnește cu dna Guseth la spiralele MISA

Cum se văd de la centru ,,reţelele toxice” din Argeş. Nicolescu şi Pendiuc ,,poluează" şi de după gratii...

Atentie la proceduri!


Ion Baicea arata cu degetul catre fostul edil: Primaria Costesti este inglodata in datorii

Toti oamenii presedintelui. Top 134 jurnalisti basisti!

Desi asta ar fi trebuit s-o faca directorul PDL, Dobre demonstreaza ca este angajat al CS

Conform CNA, Muscel TV este cea mai tare televiziune din Arges!

Mircea Andrei n-a glumit: Organizatia de Tineret a PDL Pitesti, dizolvata pe motiv de... Udrea