01 Dec 2020 | Vremea în : °C
Bitpress
Casa de nebuni revendică guvernarea Dragnea. Fuck you, Soros!

Casa de nebuni revendică guvernarea Dragnea. Fuck you, Soros!

Spitalul 9, secţia Agitaţi, îl revendică pe preşedintele Călin Popescu Tăriceanu, după ce a declarat că preţul combustibililor nu a scăzut, sunt doar fluctuaţii la pompă, după modelul lui Ceauşescu, pe vremea căruia preţurile nu creşteau, ci se… reaşezau. În fapt, Spitalul 9 revendică întreaga Guvernare Dragnea, care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă: când toată România ţipă că parte dintre măsurile luate sunt criminale, guvernanţii le răspund: ,,Ba p-a mă-tii!”

Par egzamplu! Medicii ameninţă că ies în stradă pentru că, de la anul, în urma plafonării sporurilor dar şi a altor măsuri anunţate, le vor scădea considerabil lefurile. Adică nu doar că nu le va creşte, cum promitea Dragnea în sfântul Progrom de guvernare, dar le va scădea! Iese Olguţa pe televiozoare şi, cu impertinenţa caracteristică de ţaţă peremistă, îi face pe toţi mincinoşi. Nu e, dom’le, adevărat, îi scoate Soroş în stradă! Nu le scade nimic, cel mult glicemia!

Asociaţii ale oamenilor de afaceri din întreaga ţară atrag atenţia, trimit memorii peste memorii şi spun că intenția de introducere a contribuțiilor angajatorului în salariul de bază al angajatului ar determina o scădere şi cu 22% a veniturilor nete ale angajaților. Mai mult, intenţia de plata a TVA într-un cont separat este o bătaie de joc la adresa mediului de afaceri, o frână pe care statul o pune privaţilor, în disperarea de a stoarce bani şi din piatră seacă. Ies miniştrii, iese Dragnea şi neagă vehement: nimic nu scade sub guvernarea PSD! Iar măsura cu TVA-ul va disciplina mediul de afaceri, îl va ajuta să fie mai eficient.

Spun profesoriii că manualul acela de urgenţă este o mizerie. Că manualul de sport este o mizerie. Că revenirea la manualul unic este o mizerie. Că lipsa manualelor la început de an dă dovadă de incompetenţă crasă. Iar agramatul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, se răţoieşte la toţi: care e, bă, problema, credeţi că voi v-aţi descurca mai bine? Deocamdată eu sunt la butoane, aşa că ciocul mic şi executarea! Iar tu, Pleşule, care scrii despre mine, plimbă ursul, că ai fost şi tu ministru şi n-ai făcut nici cât o ceapă degerată!

Urlă societatea civilă că Tudorel, prin noile măsuri de modificare a legilor justiţiei, duce România cu 10 ani în urmă. Numai Dragnea consideră că, în fapt, o impinge cu 100 de ani în viitor.

Majorările salariale ale bugetarilor şi cele ale pensiilor sunt, deocamdată, nesustenabile, hai să luăm mai întâi nişte măsuri prin care să producem nişte bani în ţara asta, şi apoi să ne bucurăm cu toţii – tot spunem de la începutul anului. Hai, bă, ne învăţaţi pe noi economie?! - s-au răţoit guvernanţii la noi. Ce, voi n-aţi citit programul de guvernare?! Iar acum dau din colţ în colţ, scutură ca disperaţii pilonii de pensii, cerşesc anticipat dividende, să mai cadă câte ceva…

Analiştii atrag atenţia că majorarea accizelor la combustibili va duce la creşterea preţului la pompă (în fapt, nici nu trebuie să fii analist ca să ajungi la o astfel de concluzie), numai premierul Tudose e calm şi ne sfătuieşte să stăm liniştiştiţi, că face el o vorbă cu benzinarii şi ţin preţurile la locul lor. Ce dracu’, doar îşi bea cafeaua cu ei, au făcut şi generala împreună... Dar, ce să vezi, preţurile cresc! Numai că iese Screlozeanu şi ne ceartă: vi se pare, bă, vi se pare! Iar Toma Petcu, ministrul Energiei, ne oferă argumentul imbatabil: ,,N-am carnet, nu alimentez şi nu cunosc preţul.” Deci n-a crescut preţul la pompă! În curând, după ce vor sări şi preţurile la raft (sau de pe raft), va ieşi şi duamna Olguţa: ,,Eu nu fac piaţa, nu cunosc preţul!”.

Dar stai, că vine și taxa auto din nou, după ce toate variantele ei din ultimii 10 ani au fost declarate ilegale la Curtea Europeană de Justiție! La noua taxă lucrează și o firmă cunoscută de consultanță, PricewaterhouseCoopers. Deci iată şi o societate privată care face tot posibilul ca statul să ne mai ardă o taxă peste ochi (de ce oare?)! Totul pentru ca fetiţa lui Daea, fetiţa lui Ţuţu, fetiţele lui Dragnea, iubiţii Olguţei şi alte panarame botoxate să ia salarii indecente pentru simplul fapt că sunt... ,,ai lu’”.  

Şi stai aşa şi te întrebi, cum dracu’ ne-am pricopsit, o naţie cu atât de mulţi proşti şi panicaţi, cu nişte conducători atât de deştepţi şi vizionari! Că parcă te simţi şi prost că tragi a rău, în timp ce ei trag din greu ca nouă să ne fie bine!

Şi cu toate acestea, în ciuda tuturor strădaniilor lui Dragnea şi ai lui de a ne face bine cu forţa…

Winter is coming. Fuck you, Soroş!Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
30 noiembrie 2020

AED 0 -100.00 %
AUD 0 -100.00 %
BRL 0 -100.00 %
CAD 0 -100.00 %
CHF 0 -100.00 %
CNY 0 -100.00 %
CZK 0 -100.00 %
DKK 0 -100.00 %
EGP 0 -100.00 %
EUR 0 -100.00 %
GBP 0 -100.00 %
HRK 0 -100.00 %
HUF 0 -100.00 %
INR 0 -100.00 %
JPY 0 -100.00 %
KRW 0 -100.00 %
MDL 0 -100.00 %
MXN 0 -100.00 %
NOK 0 -100.00 %
NZD 0 -100.00 %
PLN 0 -100.00 %
RSD 0 -100.00 %
RUB 0 -100.00 %
SEK 0 -100.00 %
THB 0 -100.00 %
TRY 0 -100.00 %
UAH 0 -100.00 %
USD 0 -100.00 %
XAU 0 -100.00 %
XDR 0 -100.00 %
ZAR 0 -100.00 %

Mai mult
...
...
Land of bad choice…

Cioaca saptamanii

Bucurie, vesti bune, lapte si miere

Coltul cu nervi

Suntem sclavii banilor

20 de ani de la Revolutie

Basarabia e Romania, dar gazul vine de la mama Rusia

Legal sau ilegal?

Un tablou, doua tablouri, mai multe tablouri...

Inutilitatea lui Eminescu