28 Oct 2021 | Vremea în : °C
Bitpress
Ei zic, zicem și noi! Rubrică de răstălmăciri cumsecade, cu materialul clientului

Ei zic, zicem și noi! Rubrică de răstălmăciri cumsecade, cu materialul clientului

*Ionuț Olariu, membru PSD fără carnet (deocamdată):

,,Unii sunteți mai deștepți și știți mai multe... alții  cunoaștem mai puține aspecte legate de medicină, dar un lucru este clar: masca nu ne face bine la sănătate. După ce că trăim într-o țară poluată, am ajuns să respirăm și <aerul închis> de sub mască. Sunt convins că nici proștii din funcții publice care decid nu iau aceste hotărâri de capul lor. Le sunt <servite>. Noroc bun să avem! Să văd acum "specialiștii"!

Te-ai fi așteptat ca la protestele care au avut loc săptămâna trecută prin Pitești să te fi întâlnit cu crema politicienilor din AUR. N-a fost așa. În schimb, ne-am întâlnit cu fostul consilier local Ionuț Olariu, un fel de pesedist sub acoperire, dar cât se poate de... la vedere. Acesta a transmis live-uri direct din poarta PNL Argeș, acolo unde a lăsat și el tradiționalul ,,huo!” și ,,Jos Guvernul!”. Revenind la mesajul transmis către umanitate, domnule Ionuț, fiți atent aici la ce zic ,,specialiștii”, că am vorbit eu cu un maistru strungar aflat la pensie, știe multe! Te-ai uitat la reality-ul cu ,,Asia Express”, ăla de la Antena1, pe care l-a câștigat ultima oară Bontea? Ei, dacă te uitai tu la ce se întâmplă prin țările alea cu oameni cu ochi oblici, vedeai că încă dinainte de pandemie pe acolo se purta mască la ordinea zilei. De ce? Din cauză de poluare excesivă. Sau poate că au și ăia niște medici proști, vânduți ocultei, care uneltesc la depopularea planetei, medici care le sugerează să recircule poluarea pe sub bumbac! Nu știu ce să zic, dar dacă mai aflu ceva de la maistru, te anunț! Pupici cu sclipici și nu striga prea tare, să nu răgușești!

P.S.: Puneți și un fulărel la gâtuț, că se anunță un pic de vântuț săptămâna asta!

*Simona Bucura Oprescu, deputat PSD:

,, România coboară în topul global al sprijinului direct din buget acordat în pandemie firmelor și populației și intră în compania unor țări din Africa! Guvernele Orban și Cîțu au împrumutat sume record în numele României, dar nu au sprijinit firmele, nu au ajutat fermierii, nu au mărit pensii, salarii și alocații, iar investițiile publice sunt modeste. Ei bine, sprijinul direct acordat de la buget firmelor și populației în contextul pandemiei plasează România în a doua jumătate a unui clasament global, în care Fondul Monetar Internațional analizează 191 de state. Astfel, pe baza datelor de la finele lunii decembrie, centralizate acum, România se află pe locul 124 în lume, poziție deloc onorantă, cu o evoluție negativă. FMI arată că România, cu măsuri directe de la buget de 2,3% din PIB, sub un prag de 2,5% din PIB, se află în compania statelor din Africa și a câtorva țări din Asia! Și atunci, se naște din nou întrebarea: ce ați făcut cu banii, domnilor guvernanți? Răspunde cineva?

Răspunde, doamna Simona, cum să nu răspunde! Stați așa să mă uit pe pagina lui Radu Perianu, consilierul premierului Florin Cîțu. Ia uitați ce zice domnul premier: ,,Economia funcționează, măsurile pe care le-am luat dau rezultate. Trebuie doar să avem puțină răbdare. Dacă respectăm măsurile în aceste luni și vom accelera campania de vaccinare, veți vedea că economia își va reveni.”. Vedeți, doamnă, nu trebuie să aveți decât puțintică răbdare, nu vă mai pripiți! Ia uitați aici, două scroluri mai jos, o postare cu domnul Perianu și domnul Cîțu din care aflăm că problemele Argeșului sunt pe masa premierului. S-a apucat domnul Mînzînă să strige că nu i-a dat Guvernul bani, că Argeșul nu contează... Nu se face așa ceva! Oamenii lucrează, oamenii sunt preocupați și voi, voi ce faceți? Ați scos-o în stradă pe Oana Lovin să protesteze cu ochii ăia ai ei superbi și să manipuleze populația, că jos masca, jos Guvernul, jos Arafat, jos tricoul, Cîțu!

*Marco Santorelli Adrian, soțul Jenicăi Dumitru (fostă primăriță):

,,Oana (n.r. Oana Lovin), eu mă implic alături de voi, cu sonorizare și patriotism, dar cine ne ajută? Trebuie să avem în fața Guvernului măcar 100.000 de români liberi, ca să putem fi băgați în seamă, să ducem o listă lungă de cereri pentru popor... Și trebuie să avem alături măcar 2-3 patrioți adevărați din fiecare oraș, care să se implice să aducă câte 500 de români din fiecare oraș apropiat de București, cu autocarele.... Adică să ne organizăm, așa cum s-au organizat reziștii când au scos 50.000 de tineri în stradă, în noaptea de la Colectiv, și cum face și PSD-ul care poate aduce 1 milion în orice moment în capitală, fără niciun efort... Oare de ce nu o face, v-ați întrebat până acum?”

Doamna Oana, mă implic și eu! Fac eu lista aia lungă de cereri pentru popor, că poporul e prost, nu știe ce să ceară! N-ați văzut, doamna Oana, au ieșit în stradă să strige ,,Afară, afară cu ungurii din țară!”. Ne discreditează mișcarea, doamna Oana! Aduc cu mine și 10 români liberi. Aș fi adus 15, dar cinci sunt ocupați, că i-a rugat soacră-mea s-o ajute la săpat, că pregătește pământul pentru arpagic. Dar știți care mai e rugămintea mea, doamna Oana? Să pregătim totul din timp, să fie totul organizat. Păi când a dat Iohannis foc la Colectiv, ne-a luat prin surprindere pe toți. În noaptea aia m-au sunat reziștii, hai la București, să-l dăm jos pe Ponta! Până m-am îmbrăcat, până am ajuns, am pierdut minutul de aur. Avem aici, la Pitești, un patriot adevărat, pe Gigi Dinescu, îl iau cu mine, că mai am loc în spate, în benă. Cum să vă zic, omul e născut lider. Când iese în centrul Piteștiului la proteste, știi precis că protestul acela va aduna măcar cinci inși! E pe performanță, rupe tot! Acum știu că domnul Santorelli s-a oferit și el să vă ajute și că l-ați rugat să vă scrie în privat, dar eu v-aș sfătui să aveți grijă cu el! Omul vinde leacuri pentru Covid, picături cu mentol de pus în nas, la 110 lei fiola, deci recunoaște indirect că crede în ceva ce nu există. Or, dacă ar exista Covidul, ar fi exclus ca noi să mai vrem să ne adunăm cu milioanele în stradă, pentru că ar însemna că ăia cu capul suntem noi. Și nu suntem, doamna Oana, nu?

*Ionuț Moșteanu, deputat USR PLUS:

,,Din august vom fi suficient de mulți vaccinați încât viața să revină la normal, iar cei care astăzi vor ca în România să domine haosul și criza sanitară să adâncească, vor rămâne în istorie drept aliații COVID-ului, iresponsabilii dispuși să sacrifice viețile oamenilor pentru câteva procente electorale.

Domnule deputat, dacă dumneavoastră prefigurați că prin august viața va reveni la normal, pentru că vom fi suficient de mulți vaccinați, atunci în august o să ies și eu la protest. Nu o fac acum, pentru că ar fi egal cu a participa în mod direct la creșterea numărului de cazuri și implicit la moartea altor semeni. Dar în august o să protestez și eu puțin pentru modul lamentabil în care ați comunicat, pentru faptul că ați introdus restricții fără să oferiți minime plase de siguranță pentru cei cărora le-ați interzis dreptul la muncă, pentru că ați fi putut lua măsuri care ar fi salvat de la faliment multe firme, pentru că în timp ce tăiați de la prostime, voi vă puneți mai departe clientela în tot felul de CA-uri, comisii, comitete și instituții obscure, iar bugetul tocat pentru ei este unul imens. Pentru toate astea voi protesta și eu prin august, când ziceți că viața va reveni la normal...

*Adrian Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș:

,,De mai bine de un, angajații instituției prefectului sunt implicați în această luptă acerbă cu COVID-19 și știu că își fac treaba cu multă dăruire și profesionalism. Timp de peste 2 ani, cât am făcut parte din conducerea instituției, în calitate de subprefect, a fost o onoare să lucrez cu ei și țin să le mulțumesc pentru buna colaborare.

Țin minte că plecarea de la Prefectura Argeș a fost o mare ușurare pentru Adrian Bughiu. Atât de ușurat a fost încât, cel puțin o lună, a fost numai... Soare la gura lui. Pe unde-l prindea, pe acolo îl... hănțănea. Acum, același Bughiu mulțumește conducerii instituției și susține că a fost o onoare să lucreze alături de ea. Bine, și Emanuel Soare, după ce s-a spurcat o întreagă campanie cu președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, i-a transmis toate gândurile de stimă și apreciere. Așadar, când mai auziți politicienii că se spurcă între ei, rugați-i să se și pupe la final, ca să  economisească timp.Taguri: , ,
Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Iulia Badulescu

Știați că?...

...la cât de mult ai de umblat ca să îți reconstitui dosarul de pensie, este preferabil să mori înainte să fie nevoie să te ocupi de el?

Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
27 octombrie 2021

AED 1,1623 +0.25 %
AUD 3,2012 +0.21 %
BRL 0,7669 +0.04 %
CAD 3,4383 -0.12 %
CHF 4,6485 +0.44 %
CNY 0,6676 +0.04 %
CZK 0,1925 -0.05 %
DKK 0,6652 +0.02 %
EGP 0,2711 +0.15 %
EUR 4,9486 +0.02 %
GBP 5,8647 -0.18 %
HRK 0,6585 +0.18 %
HUF 1,3549 +0.12 %
INR 0,0569 +0.18 %
JPY 3,7578 +0.60 %
KRW 0,3641 -0.36 %
MDL 0,243 -0.21 %
MXN 0,2112 -0.14 %
NOK 0,5073 -0.53 %
NZD 3,0491 -0.15 %
PLN 1,0712 -0.33 %
RSD 0,0421 0.00 % -
RUB 0,0607 -1.14 %
SEK 0,495 +0.04 %
THB 0,128 -0.47 %
TRY 0,4482 -0.38 %
UAH 0,1617 +0.31 %
USD 4,2693 0.00 % -
XAU 245,2878 0.00 % -
XDR 6,0312 0.00 % -
ZAR 0,2847 0.00 % -

Mai mult
...
...
Anca Barbu, luptatoare si cautatoare...

Presa subţire cu dezinformare se ţine!

Aproape toate ştirile despre evenimentul secolului - Expo-Milano

Cadou de pensie pentru subprefectul Burnei: consulatul din Brunei!

Astrele care va prezice...

ÎPS Daniel acuză de iresponsabilitate pensionarul care a donat 21.000 de euro pentru un spital

Cele doua cuvinte – varianta BitPress.ro, cu politicieni (video)

Gerea, Miutescu si Postelnicescu se dueleaza in balade

Cum a ratat Semaca, in Letonia aflandu-se, podul de peste Rin si pe Venus din Milo!

Prefectul Gogu Davidescu s-a sinucis din cauza filmului Avatar