04 Aug 2020 | Vremea în : °C
Bitpress
Şi de-o fi violator, Niţă-i bun de director!

Şi de-o fi violator, Niţă-i bun de director!

Când Marian Niţă sau Mimi, pentru prieteni, a fost dat afară din PSD, toată presa de sex feminin era în delir! Poate că Mimi nu a ştiut niciodată, însă toate doamnele şi domnişoarele nu mai ştiau pe unde să se ascundă ca să nu le fie pupată mâna. Nu că Mimi ar fi avut vreo boală de piele de transmis, ci pentru că pupa mâna în acel mod pe care nu vrei să-l mai experimentezi niciodată. Mimi, ce să mai, poate că realitatea e dură, dar nu ştii să pupi mâini! Nu ştiu cum ai pupat funduri de-a lungul vremii  (la figurat, fireşte, şi cu referire la ascensiunea ta politică), dar lasă-te de aceste obiceiuri cavalereşti, că obţii efecte contrare!

Mimi e băiat model, nu daţi cu mizerii-n el!
De ce vorbim noi despre Mimi? Ei bine, pentru că, de data aceasta, chiar considerăm că este o victimă. Ştim, a fost alergat prin Primăria Costeşti să fie linşat de consilieri, dar asta numai pentru că iubea dreptatea şi nu voia să-i lase să facă matrapazlâcuri.  A fost dat afară din mai multe partide, însă doar pentru că era un om cu principii, iar politica şi principiile nu prea se pupă (nici măcar pe mâini). E ţinut cu orele pe la uşi prin Consiliul Judeţean pentru că nimeni nu vrea să-i vadă faţă, dar numai pentru că ăştia de la conducere sunt nişte bulangii, care nu au respect pentru determinarea şi munca unui om. 

E nedrept că, după ani de activism politic, când Mimi a primit şi el un prăpădit de post de director la Complexul de locuinţe protejate pentru persoane cu dizabilităţi de la Buzoeşti, să fie victima unui astfel de linşaj mediatic orchestrat. Aţi citit cu siguranţă despre acuzele angajaţilor şi copiilor de acolo, potrivit cărora Niţă mai viola, mai tundea pe chelie, mai opărea pe la duşuri, mai ţinea beneficiarii în frig, ca să nu facă mizerie în camere, mai teroriza psihic angajaţi şi… beneficiari deopotrivă… Mizerii pe care le vom demonta pas cu pas!

Pentru viol e dispus de la Pelinel în sus!
Mimi Niţă este acuzat că ar fi violat o fată din centru. Măi, stimaţi colegi care-l cunoaşteţi pe Mimi, la cât de dichisit era acesta, la câte creme de zi şi de noapte folosea ca să îşi ungă organismul bine garnisit, la parfumurile fine cu care-şi îmbălsăma făptura, la modul graţios în care îşi mişca îngheietura mânuţelor sale durdulii, prevăzute cu degete ca nişte cârnăciori de bere, credeţi că s-ar fi apropiat trupeşte de o femeie care mirosea, probabil, a săpun Fa? Păi nici Valentina Pelinel nu corespunde standardelor lui! Dacă o vede, nici nu-i pupă mâna, aşa de elitist este!

Cum s-accepţi pe cineva, tolănit în munca ta?!
S-a mai spus că ţinea beneficiarii pe holuri sau în afara clădirii, ca să nu facă mizerie în camerele proaspăt dichisite din bani europeni. Aşa, şi?! Când eram mică şi mă apucau episoadele acelea demente şi iresponsabile cu săritul în pat, mamaie lua de după sobă nuiaua şi-mi ardea una, dar cu milă: ,,Copiii lumii sunt cuminţi, stau la marginea patului!” îmi spunea, dându-mi-o exemplu pe Leana lu’ Luci (între timp Luci a murit, Dumnezeu să-l odihnească!), care zilnic spăla cimentul în curte, motiv pentru care copiii ei erau nevoiţi să se descalţe de la poartă. Şi ce curăţenie se mai păstra! Cum stăteau bibelourile aliniate la milimetru, peştele pe televizorul lui, balerinele în bibliotecă, paharele de cristal în vitrina cu geamuri spălate impecabil! Pentru că, aşa cum spunea mamaie, ,,Iulica, nu e frumos să înfrunţeşti lucrurile, mamaie, că lucrurile costă bani!”.
Bani, dragii mei, s-au dat şi pe reabilitarea acelor camere. Şi bani europeni, nu orice bani! Vă daţi seama că Mimi trebuie să fi făcut infarct văzându-i pe nesimţiţi tolăniţi în paturile noi, acoperite cu cearşafuri răsfăţate în Cocolino? E muncă, mă, să atragi fonduri europene, sunt nopţi nedormite, sunt tone de hârtii scrise, sunt drumuri făcute, mâini şi funduri pupate... ca să ce?! Să se tolănească unii în eforturile, şi-n munca ta! Să-şi pună cururile în ea! Că de aia nu merg lucrurile la noi, în România, că nu există pic de respect pentru muncă!

E boiereală mai mare decât duşul de relaxare?
S-a mai spus că opărea beneficiarii la duşuri. Păi asta înseamnă că aveau apă caldă! Câţi dintre români îşi permit o baie fierbinte, de relaxare? Şi să ţi-o facă şi altcineva? Nişte ingraţi! 
Şi s-a mai spus că ar fi tuns o fată pe chelie. Aşa, şi dacă se tundea la frizer, cât îi lua? Păi vedetele dau câte trei salarii ca să le tundă stiliştii pe chelie, şi numai pe jumătate de cap, că aşa e trendul! Aşa, Mimi tunde pe gratis şi temeinic, nu cu jumătăţi de măsură!

Tecău, invidios niţel, că n-a violat şi el!
Ştiţi ce mă bucură nespus? Faptul că autorităţile judeţene şi-au dat seama de realitate şi nu au picat în capcana întinsă de Simona Gherghe, care a prezentat la Acces Direct subiectul ca şi cum Mimi Niţă ar fi fost cel puţin doctorul Josef Mengele, care a efectuat experimente inumane pe deportaţii evrei. Mi s-a umplut inima de bucurie când preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, i-a mustrat pe jurnaliştii de la Antena1 că au intrat în instituţie fără nicio cerere sau aviz, aşa cum se face într-o ţară europeană. Păi la Spitalul Judeţean, spre exemplu, unde m-am cazat nişte zile pe motiv de naştere, SANEPID-ul îşi anunţa întotdeauna vizitele inopinate pe care avea obligaţia să le facă. Ne dădeau infirmierele trezirea de la 5 dimineaţa, cu găleţile şi mopurile puţind de substanţe dezinfectante: ,,Sus, vine SANEPIDUL, toată lumea să-şi aranjeze paturile şi să-şi facă curat în sertare!”. Asta înseamnă control inopinat făcut în mod serios şi responsabil! 


Apoi m-a mai bucurat faptul că nimeni nu s-a îngrijorat de faptul că acuzele beneficiarilor ar putea fi reale. Râdea Tecău cu gura până la urechi la gândul că Mimi Niţă ar fi putut executa un viol în centru. Ba parcă i-am citit şi o umbră de invidie că nu a fost el în locul lui... Sincer vorbind, şi dacă ar fi existat un viol, te viola domnul director! Ăsta e un privilegiu şi numai un ingrat ar putea să nu aprecieze. Restul, cu tunsul, cu opăritul, cu tăiatul, sunt tachinări nevinovate... 

Cam asta a fost şi concluzia controlului făcut de CJ Argeş, prin Protecţia Copilului. Asistentele care s-au dus cu pâra la Antena1 au fost amendate şi mutate disciplinar, iar Mimi a fost pus, temporal, pe verde, ca să aibă timp să înveţe pentru examenul de director ce se va da peste o lună, căci acum era doar director cu delegaţie. Noi îi ţinem pumnii, îi suntem alături şi spunem doar atât: ,,Şi de-o fi violator, Niţă-i bun de director!”Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
3 august 2020

AED 1,1198 +0.86 %
AUD 2,9242 -0.25 %
BRL 0,7877 -0.42 %
CAD 3,0633 +0.84 %
CHF 4,4859 -0.04 %
CNY 0,589 +0.72 %
CZK 0,1838 -0.43 %
DKK 0,6493 +0.03 %
EGP 0,2575 +0.82 %
EUR 4,8351 +0.07 %
GBP 5,3685 +0.34 %
HRK 0,6468 +0.23 %
HUF 1,4009 -0.04 %
INR 0,0547 +0.37 %
JPY 3,8919 -0.08 %
KRW 0,3442 +0.47 %
MDL 0,2441 -0.53 %
MXN 0,1834 -0.38 %
NOK 0,4494 +0.02 %
NZD 2,7261 +0.06 %
PLN 1,0941 -0.29 %
RSD 0,0411 0.00 % -
RUB 0,0555 +0.73 %
SEK 0,469 -0.13 %
THB 0,1318 +0.84 %
TRY 0,5887 +0.80 %
UAH 0,1484 +0.82 %
USD 4,1131 0.00 % -
XAU 260,8073 0.00 % -
XDR 5,7896 0.00 % -
ZAR 0,2381 0.00 % -

Mai mult
...
...
Anca Barbu, luptatoare si cautatoare...

Presa subţire cu dezinformare se ţine!

Aproape toate ştirile despre evenimentul secolului - Expo-Milano

Cadou de pensie pentru subprefectul Burnei: consulatul din Brunei!

Astrele care va prezice...

ÎPS Daniel acuză de iresponsabilitate pensionarul care a donat 21.000 de euro pentru un spital

Cele doua cuvinte – varianta BitPress.ro, cu politicieni (video)

Gerea, Miutescu si Postelnicescu se dueleaza in balade

Cum a ratat Semaca, in Letonia aflandu-se, podul de peste Rin si pe Venus din Milo!

Prefectul Gogu Davidescu s-a sinucis din cauza filmului Avatar