18 Feb 2020 | Vremea în : °C
Bitpress
Şoc şi groază! Clanul ,,contabilelor” MISA, infiltrat în toate instituţiile statului, spală pe creier femeile vulnerabile!

Şoc şi groază! Clanul ,,contabilelor” MISA, infiltrat în toate instituţiile statului, spală pe creier femeile vulnerabile!

Vă previn din start că acesta nu este un pamflet, ci o investigaţie jurnalistică extrem de complexă, în care a fost angrenată nu mai puţin de o singură persoană! Pentru realizarea ei ne-am expus unor riscuri imense, întrucât a fost nevoie de trei ore în faţa calculatorului, în condiţii de stat în fund (ceea ce predispune către obezitate şi celulită de gradul IV), supunându-ne unor iradieri fără precedent, iradieri pentru care bugetarii iau spor de periculozitate (aviz Olguţei Vasilescu!).

Cum a început totul!

Totul a început cu începutul…

Şi totuşi, cum a început totul?!

Totul a început cu un mesaj misterios primit după orele amiezei (18.53, pentru corectitudinea informaţiei), de la un amic din on-line. Era o captură de ecran după postarea unui om de afaceri, fost candidat la Senat din partea Partidului România Unită, dar şi fost candidat la primăria Bradu - Silviu Făgăraşu. Era o postare a cărui mesaj ne-a debusolat totalmente. Cităm cu aproximaţie:

,,Adina <contabila>, dacă mai găsesc numărul tău în agenda telefonică a logodnicei mele îţi fac un inventar al <punctelor negre> de pe faţă. Ştiu că o să comentaţi postarea mea <echipă de gâşte>… Duceţi-vă, dracu’, la muncă adunătură de haimanale şi lăsaţi familiile oamenilor normali în pace!!! Valabil şi pentru <doamna Iulia>… O spun public escroacelor, vă dau pe mâna autorităţilor!”

What a fuck?...

…ne-am întrebat după ce am lecturat cu înfrigurare acest text de cel puţin trei ori. După care am încercat să găsim o explicaţie logică. Deci avem una bucată ,,contabilă” Adina, care îi hărţuieşte telefonic logodnica omului de afaceri. Care Adina are şi... puncte negre pe faţă, indiciu extrem de important! Dar mai există şi o anume doamna Iulia (coincidenţa cu numele meu m-a tulburat şi mai tare!), care, deducem, şi ea i-ar hărţui logodnica. Şi totuşi, pe lângă cele două e posibil să fie mai multe femei pe care omul de afaceri le categoriseşte drept ,,adunătură de haimanale”. Şi care… ce fac? Îi hărţuiesc logodnica!

Că de ce?...

…ne-am întrebat în continuare. Moment în care ne-am pornit în căutarea altor mesaje sugestive. Primul care ne-a ieşit în cale a fost…,,Noapte bună, prietenii mei cu suflet frumos!”. Zic: hait, deci domnul om de afaceri ştie să vorbească şi frumos! După care am derulat şi am dat de următorul mesaj: ,,Vă ia mama dracu de sectanţi... Cu mine nu vă merge! Vă desmembrez!”. Asta da belea! Şi apoi, alt mesaj: ,,Bună dimineaţa, dragii mei!”. Şi încă unul: ,,Sunt om bun până te simt că eşti o javră.”. Atunci mi-a încolţit în cap următoarea ipoteză: dacă omul are dublă personalitate? Sau, mai grav, dacă a păţit precum bietul deputat Cătălin Rădulescu, cel căruia Valeriu Zgonea i-a spart contul de Facebook şi i-a postat numai mizerii?

Şi totuşi…

…niciuna dintre cele două ipoteze nu este adevărată. Săpând în peretele arid al Facebook-ului, am dat de un mesaj-cheie, care avea să ridice puţin ceaţa ce pluteşte deasupra misterului:

,, Credite false, contabilității fictive, trafic de influență, servicii de inventariere la "negru", camătă... Astea sunt câteva din activitățile contabilelor...”

Aha! Deci cu asta se ocupă.... ,,contabilele”! Periculoasă specie! Aproape mai periculoasă decât clanul secretarelor care îşi ţin şefii sechestraţi, de nu intră picior de jurnalist la ei în birou! Parcă nici Carmencita lui Pendiuc, în perioada ei de maximă eficienţă, nu era aşa periculoasă, chit că la fostul primar se intra doar cu viză de la secretariat. Dar staţi să vedeţi cât de diabolice sunt ,,contabilele” cu pricina! Ne lămureşte tot domnul Făgăraşu!

,,În realitate aceste "personaje", sub acoperirea de "contabile", sunt practic o grupare care destabilizează tot ce înseamnă familie, bun simţ și legalitate... Oricum sunt "sub lupă"... "Miliţianul", cum îmi spun ele mie, este foarte aproape... Gândiţi-vă de două ori cei care a-ţi avut de-a face cu aceste "contabile"... Ele sunt doar o "părticică" dintr-o mare mizerie... Echipa de contabile: Adina, Cristina, Daniela, Silvia şi, bineînţeles, doamna Iulia. În realitate, G.I.O.”

Sincer vă spun că am empatizat cu durerea omului de afaceri. Una e să destabilizezi o familie sau legalitatea, că ăstea se destabilizează zilnic şi nu doar din cauza ,,contabilelor”, dar să destabilizeze şi… bunul simţ…! Atât de departe să fi ajuns ca neam? Bunul simţ, singurul care ne mai rămăsese nealterat, moştenit de la strămoşii noştri daci, bunul simţ sădit în cei şapte ani de acasă, scuipând seminţe în faţa blocului, era acum pus în pericol, condamnat la destabilizare şi, cine ştie, chiar la dispariţie!

Deznodământul…

...este cutremurător! Şi destabilizator! E mai nasol decât Soroş! Mai malefic decât rockefellerii! Mai abscons decât iudeomasonii! Căci ,,contabilii” se află printre noi! Pot fi colegii noştri de birou! Şefii noştri! Funcţionarul de la ghişeu. Poliţistul din trafic! Poate chiar partenerul de viaţă, de unde şi versul inspiraţional al lui Ştefan Bănică Junior: ,,Cine stă la masa mea, cu cine-mpart plapuma?!”. Citiţi mesajul domnului Făgăraşu şi vă cutremuraţi!

,,Atenție!!!! În Argeș activează o grupare "religioasă "care are infiltrate, în special în instituțiile publice, persoane cu funcţii. Au ca scop escrocarea prin cooptarea de "membrii", în special femei instabile emoțional (divorţate sau ai căror bărbaţi sunt plecaţi din ţară), dar cu bani şi/sau bunuri de valoare (mașini, imobile, valori), pe care, prin mijloace de manipulare psihoemoţională, le duce spre o "independenţă" faţă de lumea reală și familie, urmând în timp să le ceară fie prestarea de servicii ilegale în folosul lor, fie cedarea "de bună voie" a bunurilor ce le aparțin. Această "sectă" este reprezentată în primă fază de persoane cu o probitate de netăgăduit (directori de instituții publice, ofițeri de poliţie, funcționari din aparatul ANAF, etc). Observați și fiți foarte atenți la cea mai mică deviație comportamentală a celor din preajma voastră!!!”

În loc de concluzie sau… se poate şi mai rău

La o primă vedere, această sectă seamănă foarte tare cu Biserica Ortodoxă Română, căci ea propăvăduieşte neataşarea de lumea materială şi încurajează drept-credincioşii să mai cedeze căte un teren, ca să mai ridice câte o biserică, sau să mai doneze câte un snop de milioane ca să-şi mai ridice popii o vilă sau să-şi cumpere un 4x4… În numele credinţei, spălaţii pe creier precum primarul Capitalei încolonează copiii la pupat de moaşte, în numele credinţei Sfânta Treime este bişniţărită pe toate drumurile, Arsenie Boca blincăne pe toate parbrizele, fecioara Maria e breloc la chei şi toţi proştii şi grandomanii cu bani au ajuns pe post de sfinţi, pe pereţii bisericilor. În numele credinţei, milioane de euro sunt zidite în visele megalomanice ale lui Daniel, în timp ce spitalele se prăbuşesc sub igrasie şi bacterii care nu cedează sub antibiotic.

La o a doua vedere, secta seamănă şi cu clanul… politicienilor. Te ameţesc cu programe de guvernare, îţi promit că te îngroapă în creştere economică, după care te lasă în PIB-ul gol, te îndatorează pe sute de ani şi te vând la haine vechi.

Prin comparaţie, clanul ,,contabilelor” este mult mai inofensiv, căci atacă doar femeile singure, în timp ce BOR şi politicienii escrochează în masă. Atât mi-e ciudă, că bunul simţ ne este destabilizat, că ne este alterată şi ultima redută a virtuţiilor noastre demult apuse...

În încheiere, nu pot decât să vă propun să reflectaţi asupra unei alte filosofii de viaţă, una care se bazează tot pe detaşarea de material şi care vă poate garanta fericirea: ,,Nu te ataşa de obiecte, vinde tot!”. Este îndemnul pe care mi l-a dat frate-meu, pe când avea 17 ani, după ce a vândut aurul mamei şi două velinţe la furculiţă din zestrea mea, ca să se distreze în Vama Veche.

P.S.: După apariţia articolului în săptămânalul Ancheta, domnul Făgăraşu a venit cu completări:

,,O "contabilă" pe care o cheamă Luminiţa, salariată la ANAF, obişnuia să organizeze annual, în luna decembrie, "Săptămâna Îngerilor", în Piteşti. Acest eveniment era patronat de MISA, cu "binecuvântarea" patronului ei spiritual Gregorian Bivolaru (Grig). Luminiţa în cauză fiind o ferventă practicantă de tantra yoga (yoga sexual), bineînțeles membră MISA și implicit discipolă a lui Grig. Pentru atragerea a cât mai multor participanți la eveniment, care se desfășura într-un local (sala de conferinţe) din spatele actualului Tribunal, costuma copii creștini în îngerași pe care-i punea să împartă invitaţii la "eveniment". O strategie mizerabilă în care ereau folosiți copii, pentru a racola persoane în vederea iniţierii lor în practicile MISA. Oare ce evenimente mai organizează Luminiţa astăzi pentru MISA?!”

Ceea ce spune el nu e departe de adevăr, în presă s-a scris mult despre "Săptămâna Îngerilor", eveniment patronat de către MISA în mod oficial înainte de problemele cu justiţia, şi apoi cosmetizat în diferite moduri. Ca atare, cititorule, ai grijă cine te spală pe creier! Sau dacă tot te spală, măcar să ai parte de un sex tantric de calitate, după ce îţi iau casa, banii din cont şi cheile de la maşină!Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
17 februarie 2020

AED 1,1986 +0.06 %
AUD 2,9596 +0.14 %
BRL 1,0243 +1.28 %
CAD 3,3277 +0.15 %
CHF 4,4844 +0.01 %
CNY 0,6306 +0.08 %
CZK 0,1925 +0.05 %
DKK 0,6392 +0.14 %
EGP 0,2819 +0.57 %
EUR 4,7748 +0.11 %
GBP 5,7369 +0.13 %
HRK 0,6411 +0.16 %
HUF 1,4271 +0.22 %
INR 0,0617 +0.16 %
JPY 4,006 -0.03 %
KRW 0,372 0.00 % -
MDL 0,2491 +0.44 %
MXN 0,237 +0.13 %
NOK 0,4756 +0.13 %
NZD 2,8339 +0.15 %
PLN 1,1221 -0.18 %
RSD 0,0406 0.00 % -
RUB 0,0695 +0.29 %
SEK 0,453 -0.18 %
THB 0,1412 0.00 % -
TRY 0,7305 +0.29 %
UAH 0,1801 +0.06 %
USD 4,4026 0.00 % -
XAU 223,7158 0.00 % -
XDR 6,0224 0.00 % -
ZAR 0,2952 0.00 % -

Mai mult
...
...
Anca Barbu, luptatoare si cautatoare...

Presa subţire cu dezinformare se ţine!

Aproape toate ştirile despre evenimentul secolului - Expo-Milano

Cadou de pensie pentru subprefectul Burnei: consulatul din Brunei!

Astrele care va prezice...

ÎPS Daniel acuză de iresponsabilitate pensionarul care a donat 21.000 de euro pentru un spital

Cele doua cuvinte – varianta BitPress.ro, cu politicieni (video)

Gerea, Miutescu si Postelnicescu se dueleaza in balade

Cum a ratat Semaca, in Letonia aflandu-se, podul de peste Rin si pe Venus din Milo!

Prefectul Gogu Davidescu s-a sinucis din cauza filmului Avatar