23 Sep 2021 | Vremea în : °C
Bitpress
La 144 de ani, PNL a demonstrat că nu-ți trebuie... parolă de la PSD ca să te simți liber

La 144 de ani, PNL a demonstrat că nu-ți trebuie... parolă de la PSD ca să te simți liber

Liberalii argeșeni au sărbătorit, joi, 144 de ani de la înființarea partidului. Dintr-o rațiune care nu poate ține decât de multă prostie, răutate, meschinărie, li s-a interzis accesul în Vila Florica, acolo unde, în mod tradițional, își omagiau începuturile și înaintașii. Gestul ridicol și abuziv, în mod evident, i-a descalificat pe ,,baronii" de la Consiliul Județean Argeș, care și-au dovedit astfel mincimea sufletului și îngustimea minții. Cum au sărbătorit liberalii cei 144 de ani? Zic că imaginile ar putea spune mai multe decât am putea scrie noi!

Ora 10.00. Liberali și jurnaliști îl așteaptă pe Ludovic Orban să-și facă apariția la Capela Brătienilor. 

Se socializează, se schimbă impresii, se pun la punct ultimele detalii organizatorice...

Dar, vaaaai, ce-avem noi aicea?...

Nu, nu este un bodyguard la o discotecă de manele, este chiar el, Dănuț Dinu, proaspăt pensat. De data aceasta nu i-a mai dat nimeni eșarfă galbenă să și-o pună la gât, ca să o dosească, de rușine, în buzunar. El e independent, nu se poate mânji de galben... Stați așa, să văd dacă și-a pus pe Facebook vreo poză de la evenimentul liberalilor... Hmmm... nu și-a pus! Treaba e clară, Dănuț e un ,,bărbat adevărat", pe Facebook e virgin politic, iar în viața reală siluește partidele pe la colțuri.

Și iată omul! Ludovic Orban a sosit și se pune pe pupat și îmbrățișat.

Și îmbrățișează...

Și pupă... Dar așa, cu delicatețe...

O, vai, dar și deputatul Dănuț Bica pupă cu foc! Nu-l credeam așa... pasional!

Câtă impolitețe! Orban strânge mâini pe mai departe și-l ignoră pe Dănuț care, nefiind însoțit de nevastă, nu pare a mai reprezenta interes...

Iată un moment care l-a emoționat până și pe liberalul Gheorghe Alexei!

Fostul primar al Ștefăneștiului îi invită pe cei prezenți să depună o coroană în capela Brătienilor.

Momente de reculegere...

Notărița Ana Stan, o prezență plăcută și discretă, alături de omul de afaceri Mihai Coteț, new-entery în PNL și un tip hotărât să candideze la Primăria Pitești. 

Poză de familie...

Deputatul Dănuț Bica, un om extrem de vesel și relaxat, așa cum ne-a obișnuit...

Roșcata doamnă consilier l-a topit tot pe liberalul Nae...

Încep cuvântările, pe care le puteți regăsi în filmul de la finele fotoreportajului! Orban își ia o morgă de om pătruns de eveniment dar care comută pe alte canale în sinea sa, în timp ce Adrian Miuțescu, bine ancorat în meandrele concretului, își urmărește colegii cu atenție. Dănuț Bica, așa cum ne-a obișnuit, are o expresie veselă și relaxată. 

Orban îl premiază pe cel mai bun olimpic al Argeșului, la istorie.

 

Pentru că nu prea le are nici cu istoria, Dănuț se cufundă în facebook, să numere recolta de Like-uri ale nevestei, pe care se gândește serios să o treacă și în declarația de avere... Recolta de Like-uri, nu nevasta!

Aceștia sunt balerinii Laviniei Năstase, pe care i-am fotografiat intenționat, că și ea se ia de încălțările tuturor. Vedeți ce urâți sunt, cu botul acela rotunjit, așa cum numai mamaie mai purta? Să nu mai spun că sunt din vinilin și că modelul ăsta nu se mai poartă de la Revoluția franceză încoace! Lavinia, e bine, fată, că la târlici nu mă pricep?!

Uitați aici pantofi de pantofi, cu un toc ,,adecvat" locului unde se desfășoară evenimentul! Nu știu cui aparțin, duduița părea că nu e de-a locului...

Fiți atenți aici trebșoară! Îl vedeți pe distinsul care se află lângă roșcata doamnă? Este Marius Postelnicescu, președinte al PNL Pitești.

Aici... nu mai este, pentru că nefericitul a trebuit să rezolve repede o chestiune organizatorică...

Dar pentru că cine pleacă la plimbare pierde locul de onoare, independentul Dănuț... haț, sare în frunte! Instaurat la prezidiu, zici că el este vechi liberal cu drepturi depline! Ia din nou poziția bodyguardului de discotecă de manele și-și dă jos ochelarii, să i se vadă mai bine sprâncenele bine conturate.

Om cu bun simț, Marius Postelnicescu se retrage în spate, alături de alți liberali care și-ar fi meritat locul în primul rând, lăsându-l pe Dănuț să se bucure pe deplin de întreg ridicolul prezenței sale. 

Îl vedeți pe tipul de la microfon? Este profesorul universitar doctor Adrian Dumitru, de la Universitatea Sorbona din Paris. Un tip absolut fabulos, o enciclopedie, un om de spirit, o încântare să îl asculți! Realizezi că se poate și altfel decât cu profesori de istorie care țin discursuri lungi, plictisitoare, de parcă ar citi Veorica Vasilica de pe foaie. 

Un fost ministru al Culturii - nici nu i-am reținut numele - a ținut un discurs electrizant, care l-a afundat pe Orban cu capul în telefon...

Speach a la Miuțescu; scurt, energizant, cu pișcături binemeritate la adresa pesedistului Dan Manu.

Discursul de final îi aparține lui Orban. Un discurs primit cu mult entuziasm de Dănuț Bica, a cărui față spune totul...

Totul e bine când se termină cu bine. La final, Dănuț Bica îl pupă pe Orban, de unde tragem concluzia că Dănuț e vesel doar când pupă...

Ocolit de Orban la venire, Dinu forțează o strângere de mână pe final, după care se tirează rapid. A obținut ce și-a dorit: l-a fotografiat presa, se vorbește despre el, iar cuconetele care îi trimit inimioare și iconițe cu leduri se vor isteriza când presa rea va scoate în evidență ridicolul personaj. Întrebare: dacă Dănuț nu-și pune pe facebook fotografiile pe care le face cu liberalii, ci le păstrează doar pentru el, înseamnă că are un... fetiș?

Sesiune foto...

Și gata! Liberalii s-au încadrat la fix! Dacă ar mai fi stat mult, i-ar fi prins ploaia. A fost prima aniversare a PNL sub cerul liber. În definitiv, a fi liber este o stare de fapt, nu-ți trebuie parolă pentru așa ceva...

Secvențe video eveniment:

 Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
22 septembrie 2021

AED 1,1485 +0.03 %
AUD 3,057 -0.39 %
BRL 0,8004 +1.07 %
CAD 3,2971 -0.26 %
CHF 4,5738 +0.33 %
CNY 0,6524 +0.03 %
CZK 0,1948 0.00 % -
DKK 0,6656 +0.02 %
EGP 0,2685 -0.04 %
EUR 4,9495 +0.02 %
GBP 5,7509 -0.37 %
HRK 0,6604 +0.09 %
HUF 1,3946 -0.54 %
INR 0,0571 -0.35 %
JPY 3,8525 +0.10 %
KRW 0,3565 +0.08 %
MDL 0,2386 -0.38 %
MXN 0,2102 0.00 % -
NOK 0,4871 +0.12 %
NZD 2,9623 -0.35 %
PLN 1,0689 -0.34 %
RSD 0,0421 0.00 % -
RUB 0,0579 +0.52 %
SEK 0,4864 -0.02 %
THB 0,1262 -0.08 %
TRY 0,4873 -0.18 %
UAH 0,1584 +0.25 %
USD 4,2188 0.00 % -
XAU 240,9126 0.00 % -
XDR 5,988 0.00 % -
ZAR 0,2857 0.00 % -

Mai mult
...
...

Demisie din Consiliul local Campulung

O mai ştiţi pe aia mică, cu gura mare şi silicoanele revărsate la televizor? Candidează la Parlament...

Cazul Vulturesti sau cum a murit PSD pe limba lui

Cu drag, de la Servicii, pentru profesorul Crin Antonescu: dosarul de la Secu’

Viceprimarul de la Nucsoara este noul presedinte al PNG Arges
Luminita Gheorghiu s-a inscris in UNPR Arges