01 Dec 2021 | Vremea în : °C
Bitpress
Scrisoarea deputatului Nicolae Velcea către locuitorii oraşului Ştefăneşti

Scrisoarea deputatului Nicolae Velcea către locuitorii oraşului Ştefăneşti

Desemnat candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Ştefăneşti, deputatul Nicolae Velcea declară că vrea să aducă liniştea într-un oraş măcinat de scandaluri la vârful administraţiei locale. Într-o scrisoare adresată locuitorilor din Ştefăneşti, Nicolae Velcea susţine că, odată ce va ajunge primar, va aduce orașul la condiții urbane normale, prin proiecte concrete și cu o administrație performantă și transparentă!

Dragii mei,

Această scrisoare o adresez tuturor cetățenilor orașului Ștefănești, tuturor partenerilor publici și privați ai administrației locale Ștefănești.

Numele meu este Nicolae Velcea, sunt deputat PSD în Parlamentul României și candidez pentru poziția de primar al orașului nostru, în numele și susținut de echipa PSD.

Am luat această decizie, în defavoarea unora mai comode, având convingerea că fiecare dintre noi putem schimba cu adevărat lucrurile numai prin implicare directă, prin asumarea unor provocări, prin proiecte bine gândite și la fel de bine puse în practică.

Sunt născut în Ștefănești și am trăit, alături de familie, toată viața mea, aici!  Am urmărit și am resimțit, pas cu pas, evoluția orașului nostru în ultimii 20 ani. Ca și dumneavoastră, nu am resimțit-o bine.

Am sperat de foarte multe ori, am crezut în oameni și promisiuni, am așteptat, pentru ca apoi să fiu dezarmat și dezamăgit. Concluzia mea este că -  prinsă în interese, în același cerc de oameni, în obiceiuri vechi și rele - administrația noastră locală nu a putut să se schimbe cu adevărat.

Cetățenii, însă, s-au schimbat.

Astăzi, în Ștefănești trăiesc alți oameni, cu alte aspirații. Simt acest lucru în fiecare zi, simt așteptările lor neîmplinite și nevoia lor de a avea - așa cum scrie în carte - o reprezentare administrativă, într-un oraș care să fie cu adevărat oraș! Simt nevoia oamenilor pentru un parteneriat de bun simţ cu administrația locală. Simt cum își doresc șansa de a crește aici generații care vor să rămână acasă. Și care să aibă pentru ce să rămână acasă!

Este direcția în care îmi propun să merg, este proiectul meu de primar, este gândirea mea de om politic și de cetățean.

Am condus echipe de peste 1000 de oameni în Dacia Renault, unde am lucrat 31 de ani. Am dobândit experiență politică și administrativă în Consiliul Județean Argeș și în Parlamentul României.

Am găsit în social-democrație principiile de management public și social care se potrivesc cel mai bine mentalității și firii mele. Sunt membru PSD de 20 de ani și am încrederea că apartenența la un partid puternic și apropiat de oameni reprezintă un avantaj pentru orice primar care vrea să construiască.

CV-ul meu profesional este la dispoziția dumneavoastră. CV-ul meu personal îl reprezintă familia, credibilitatea, respectul de care m-am bucurat toată viața ca om și ca specialist, apartenența la această comunitate, spiritul meu echilibrat și ambiția de a demonstra că se poate și la Ștefănești! Nu port cu mine secrete, probleme, acuzații sau reproșuri.

Voi fi prezent permanent în fața dumneavoastră, vă stau la dispoziție pentru orice întrebări și propuneri, îmi construiesc proiectul de primar pe realitățile pe care mi le înfățișați. Merg la drum, în această campanie, alături de o echipă județeană care susține necondiționat Ștefăneștiul și alături de o echipă locală formată din dascăli, manageri, cadre medicale etc., toți oameni buni, certificați de calitățile profesionale și respectul dobândit în comunitate.

Am așteptat desemnarea mea drept candidat oficial al PSD ca să vă pot spune: începem să construim împreună în Ștefănești! Începem să gândim și să decidem împreună! Începem să recâștigăm respectul și poziția acestui oraș pe harta județului Argeș!

O vom face prin proiecte realiste, prin aducerea orașului la nivelul de condiții urbane absolut normale în România anului 2020, prin management public axat pe folosirea fondurilor europene, printr-o administrație performantă și transparentă!

Nu o vom face prin circ, nu o vom face prin echipe rotite, oameni și metehne vechi, nu o vom face rupându-ne de lumea în care funcționăm, în care se dezvoltă oportunități, bugete și parteneriate!

Eu sunt un om de bun simț, căruia îi plac seriozitatea, lucrurile riguros stabilite și onorarea cuvântului dat! Știu că sunteți mii de oameni la fel ca mine în Ștefănești! În voi mă încred!

Să ne vedem sănătoși, pentru că ne vom tot vedea și ne vom tot auzi în săptămânile și în anii ce-or să vină! 

 

 Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
1 decembrie 2021

AED 0 -100.00 %
AUD 0 -100.00 %
BRL 0 -100.00 %
CAD 0 -100.00 %
CHF 0 -100.00 %
CNY 0 -100.00 %
CZK 0 -100.00 %
DKK 0 -100.00 %
EGP 0 -100.00 %
EUR 0 -100.00 %
GBP 0 -100.00 %
HRK 0 -100.00 %
HUF 0 -100.00 %
INR 0 -100.00 %
JPY 0 -100.00 %
KRW 0 -100.00 %
MDL 0 -100.00 %
MXN 0 -100.00 %
NOK 0 -100.00 %
NZD 0 -100.00 %
PLN 0 -100.00 %
RSD 0 -100.00 %
RUB 0 -100.00 %
SEK 0 -100.00 %
THB 0 -100.00 %
TRY 0 -100.00 %
UAH 0 -100.00 %
USD 0 -100.00 %
XAU 0 -100.00 %
XDR 0 -100.00 %
ZAR 0 -100.00 %

Mai mult
...
...

Demisie din Consiliul local Campulung

O mai ştiţi pe aia mică, cu gura mare şi silicoanele revărsate la televizor? Candidează la Parlament...

Cazul Vulturesti sau cum a murit PSD pe limba lui

Cu drag, de la Servicii, pentru profesorul Crin Antonescu: dosarul de la Secu’

Viceprimarul de la Nucsoara este noul presedinte al PNG Arges
Luminita Gheorghiu s-a inscris in UNPR Arges