19 Jun 2021 | Vremea în : °C
Bitpress
Etichete în rola - De ce sunt importante?

Etichete în rola - De ce sunt importante?

Căutați o modalitate de a vă ajuta produsele să iasă în evidență faţă de concurență? Etichetele în rolă sunt un mod convenabil de a vă personaliza ambalajul sau de a crea materiale de marcă pentru orice industrie.

Există foarte multe utilizări pentru etichetele în rolă: etichete pentru expediere, etichete pentru produse, etichete de depozitare, etichete pentru organizare, etichete de scală, etichete pentru nume și lista poate continua.
Cu atât de multe scopuri, industria pentru etichete în rolă este în continuă dezvoltare. Și, totuși, când cumpărați etichete în rolă, vă așteptați să știți de ce aveți nevoie. Indicat este să ştiţi în ce fel diferă tipurile de etichete și care se potrivesc sarcinilor și nevoilor dvs.
A alege un tipar etichete în rolă potrivit pentru dvs., este crucial pentru asigurarea calității produsului dvs. final. Eticheta determină atractivitatea raftului și vă întărește marca. La fel ca orice parteneriat de afaceri, căutați compania potrivită pentru a găsi un tipar etichete în rolă potrivit pentru dvs.

De să să folosiţi etichete în rolă?

Luați în considerare stadiul propriei afaceri și de motivul pentru care veți avea nevoie de un tipar etichete în rolă. Este prima dată când lucraţi cu o astfel de companie? Dacă da, este posibil să aveți nevoie de o companie care poate oferi un nivel ridicat de îndrumare și sfaturi.
Etichetele în rolă sunt tipărite utilizând o imprimantă prin tehnologie flexo, acestea fiind de calitate ridicată, fiind destinate în principal etichetării produselor medii şi premium.
 

Avantajele imprimării digitale pentru etichete autocolante în rolă

Imprimare rapidă

Deşi etichete în rolă se tipăresc numai pentru tiraje mari, acestea se imprimă cu ușurință la cerere. Tehnologia de imprimare digitală de înaltă calitate permite să vă ofere flexibilitate.
Etichete în rolă pot fi livrate în termen de 1 zi, în condiţiile apelării la serviciul gratuit de păstrare a etichetelor comandate pe stoc. Pentru etichetele flexo în rolă aflate în stoc se pot face livrări urgente în termen de 1 zi.
Deoarece imprimarea digitală nu necesită plăci, este necesar un timp mai mic de configurare a presei decât tipărirea offset tradițională. Acest lucru înseamnă că beneficiaţi de tipar etichete în rolă cu economii considerabile de costuri.
Există şi etichetele în rolă tipărite offset, care sunt destinate în principal produselor low cost precum conservelor de fructe sau legume. Etichetele în rolă autoadezive pot fi rezistente la soluţii alcaline, rezistente la apă, rezistente la razele UV sau pot fi aplicate pe produse alimentare refrigerate.
 

Personalizare pentru etichete în rolă

Adăugarea unei forme unice pentru autocolante în rolă vă poate ajuta să distingeți marca dvs. de alți concurenți. Pentru produsele din gama premium, se pot utiliza etichete în rolă care să fie tipărite pe materiale speciale precum polipropilenă metalizată sau transparentă.
Dimensiunea etichetelor dvs. este strâns legată de prețuri, astfel că vă puteţi stabili designul potrivit pentru a se potrivi bugetului dvs.
Aveţi diferite opțiuni de modele din care să alegeţi. Există companii care vă permit să vă alegeți singuri designul şi alte companii vi-l pot oferi gata făcut. Există de asemenea şabloane pentru etichete în rolă de unde puteţi alege. Acestea sunt deja proiectate și tot ce trebuie să faceți este să alegeţi ceva care să fie pe placul dvs. Este foarte rapid și ușor.
 

Format convenabil

Un alt avantaj al etichetelor în rolă este formatul convenabil și ușor de manevrat. În loc să transportați foi individuale, puteţi avea autocolante în rola păstrate ordonat, care pot fi ușor de transportat, depozitat și gestionat. Pentru companiile și producătorii mai mari, etichetele în rolă pot fi aplicate rapid pe ambalaje prin intermediul unui aplicator de etichete pentru o eficiență maximă.
 

Identificare rapidă

Pe autocolante în rolă puteţi să: identificați numele, utilizările, ingredientele și alte informații despre produse ale unei mărci. Acestea sunt instrumente perfecte pentru a transmite clienților dvs. informații relevante și, în același timp, pentru a dezvolta branding-ul companiei dvs.
 

Etichetare în vrac

Dacă aveți cantități în vrac de produse pe care trebuie să le etichetați, etichete autocolante rolă sunt o alegere excelentă.
 

Ce trebuie să includeți în designul etichetelor în rolă?
Utilizați imagini de înaltă rezoluție

Utilizați numai imagini de înaltă rezoluție pentru proiectul dvs. de design de etichete autocolante în rolă. Procedând astfel, acest lucru vă va asigura că fotografiile dvs. arată profesional și clar.
 

Prezentați logo-ul dvs.

Sigla dvs. ar trebui să fie în centrul atenției pe eticheta în rolă. Plasaţi logo-ul în centru sau aproape de partea superioară a designului și asigurați-vă că este suficient de mare pentru a se distinge de alte ilustrații incluse.
 

Dimensiunea

Este vital pentru dvs. să măsurați produsul înainte de a dimensiona etichetele în rolă. Procedând astfel, vă veți asigura că imprimați dimensiunea corectă. Măsurarea corectă vă va economisi timp în viitor și va preveni necesitatea ajustărilor legate de dimensiune.Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Hannibal Freud Costinel

Decriptarea noului logo al FRF

Trebuie să ai cap de bour să nu înțelegi că heraldica unei țări e sacră. Nu admite nici o deviație, inovație, interpretare.

Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
18 iunie 2021

AED 1,1255 +0.28 %
AUD 3,1162 -0.50 %
BRL 0,8254 +1.23 %
CAD 3,3425 -0.13 %
CHF 4,4992 -0.18 %
CNY 0,6423 +0.22 %
CZK 0,1931 -0.05 %
DKK 0,6623 +0.03 %
EGP 0,2639 +0.42 %
EUR 4,925 +0.02 %
GBP 5,7441 -0.31 %
HRK 0,6566 -0.06 %
HUF 1,3889 -0.21 %
INR 0,056 +0.54 %
JPY 3,7521 +0.74 %
KRW 0,3659 +0.44 %
MDL 0,2321 +1.18 %
MXN 0,2023 +0.30 %
NOK 0,4811 -0.62 %
NZD 2,8885 -0.57 %
PLN 1,0833 -0.25 %
RSD 0,0419 0.00 % -
RUB 0,0573 +0.88 %
SEK 0,4824 -0.19 %
THB 0,1314 +0.08 %
TRY 0,4771 -0.31 %
UAH 0,152 +0.20 %
USD 4,134 0.00 % -
XAU 238,2808 0.00 % -
XDR 5,9062 0.00 % -
ZAR 0,2932 0.00 % -

Mai mult
...
...
Urneste-i, Doamne, pe politicieni!

Moromeţii, Fierbinţii şi Domnul Pleşu

Tampenny

Detalii...

Araboc si Rumbasescu

Eurocasa din porumbi

"Preafericite Daniel, mi-ar fi plăcut să te dai dracului jos din Mercedesul cu scaune încălzite și să mângâi pe creștet mamele care-și caută copiii!"

Ghișeul Unic. SF și nu prea...

Al treilea sex, recunoscut oficial

Aproape Breaking News! Dacian Cioloș a traversat singur strada!