26 Jan 2022 | Vremea în : °C
Bitpress
Cu cine își face Liviu Dragnea partid în Argeș! Interviuri sub acoperire. Dezvăluiri, în exclusivitate, din bucătăria internă!

Cu cine își face Liviu Dragnea partid în Argeș! Interviuri sub acoperire. Dezvăluiri, în exclusivitate, din bucătăria internă!

Pe la jumătatea lunii septembrie, proaspăt ieșit din pușcărie, după o pauză de numai câteva săptămâni în brațele tinerei Irina, Liviu Dragnea anunța la Realitatea TV înființarea unui nou partid – Alianța pentru Patrie. Acesta lua naștere la inițiativa lui Codrin Ștefănescu, pe care l-a caracterizat drept ,,un om de mare caracter”, care l-a ajutat foarte mult cât timp a fost închis în Penitenciarul Rahova. Cum se anunță anticipate anul viitor, motoarele au fost turate în toate județele. În Argeș, perfect asumat, doar omul de afaceri Dorin Mărășoiu a început să adune oștile naționaliste. Și le adună și din PSD, și de pe lângă PSD. Fostul deputat Cătălin Rădulescu acționează, deocamdată, pe silențios, evaluând avantajele și dezavantajele, ca orice afacerist pentru care profitul este pe primul loc. Fostul primar din Aninoasa, Ștefan Benonie, s-a retras, deocamdată, din cărți, dar a lăsat o portiță deschisă și câteva postări de promovare cu Dragnea și partidul lui, pe Facebook. Nu în ultimul rând, Ovidiu Neacșu, un pesedist care este în partid de la înființarea lui, făcea racolări pentru partidul lui Dragnea, dar a renunțat brusc, după un schimb de înjurături cu Codrin Ștefănescu, după o consfătuire cu președintele PSD Pitești, Cristian Gentea și după ce a realizat că, totuși, partidul lui Dragnea nu pare să aibă viitorul luminos pe care îl întrevăd unii. Cum se văd lucrurile din interior, inclusiv atunci când oamenii nu știu că la celălalt capăt al firului se află presa, vă invităm să descoperiți în cele ce urmează!

 

Dorin Mărășoiu, stindardul naționalismului lui Liviu Dragnea, în Argeș

Ce știm deja? Știm așa: după un an de stat pe bară, omul de afaceri Dorin Mărășoiu a revenit în politică. Și a revenit spectaculos, pe post de recrutor pe Argeș pentru partidul lui Liviu Dragnea – Alianța pentru Patrie. Probabil va fi viitorul președinte al filialei argeșene, funcție de discuțiile pe care le va avea cu Cătălin Rădulescu, fost deputat PSD și un apropiat al lui Liviu Dragnea, și el implicat în noul proiect politic (deocamdată, pe silențios). Mărășoiu spune că a fost sedus de discursul nationalist, ,,plin de românism”, al lui Dragnea, că PSD nu mai este ce-a fost odată și că mii de oameni vor să i se alăture în Argeș (dar, deocamdată, adeziunile online au fost compromise după un atac al unor hackeri din Europa de Est). Tot Dorin Mărășoiu declara la o emisiune tv că în partid s-ar mai fi înscris și Ștefan Benonie, fost primar PSD în localitatea Aninoasa, care și-a pierdut mandatul după ce a pierdut un proces în fața ANI. De asemenea, afirma că nu vrea să rupă PSD, întrucât ,,nu vreau să vină lângă noi tot felul de oportuniști” și că va tria fiecare membru în parte. Mai multe despre decizia lui Dorin Mărășoiu și despre ce s-a mai întâmplat, între timp, în Alianța pentru Patrie... în interviul de mai jos!

,,L-am sunat pe Codrin Ștefănescu. I-am spus cine sunt, ce-am făcut și mi-a spus că vor fi trei persoane care vor coordona Argeșul”

*Cum să vă spun acum, domnul… președinte?

**Domnul muncitor!

*Domnule președinte muncitor, dați-mi mai multe detalii despre proiectul politic în care deja v-ați angrenat, în afară de ceea ce deja știm!

**Lucrurile sunt puțin… în organizare. Mă ocup de județul Argeș.

*Cum s-a întâmplat intrarea dumneavoastră în partid? A ieșit Dragnea din pușcărie, și?...

**A fost simplu. L-am văzut într-o emisiune la Realitatea TV, am stat și am analizat ceea ce a spus, mai ales că nu am fost un fan al lui, și a picat pe sufletul meu. A doua zi m-am înscris online.

*L-ați sunat înainte pe Cătălin Rădulescu să-i cereți voie să vă înscrieți în partid?

**Nu. L-am sunat, la București, pe Codrin Ștefănescu. I-am spus cine sunt, ce-am făcut și mi-a spus că vor fi trei persoane care vor coordona Argeșul.

*Adică dumneavoastră și mai cine?

**Încă două persoane! Au fost stabilite niște nume, acum suntem în reorganizare.

*Aha, v-ați reorganizat înainte de organizare… Înțeleg că s-au depus vreo 2600 de adeziuni doar pe Argeș?

**Așa am înțeles și eu, dar site-ul a fost atacat de hackeri și s-a blocat. Nu mai știu dacă s-a deblocat între timp, că am fost plecat în munți.

*Păi ce faceți în munți, nu trebuie să fiți la racolat de membrii?

**Mai trebuie să mai și trăim, mai ales că politica este consumatoare de fonduri.

,,Adeziunile primite sunt curate, fără nicio presiune. 2600 de adeziuni înseamnă foarte mult…”

*Cum credeți că veți gestiona relația cu Cătălin Rădulescu ținând cont că are o personalitate mai… temperamentală?

**Este temperamental, dar cred că a înțeles că trebuie să-și schimbe puțin atitudinea, să fie mai analitic și cred că se va întâmpla acest lucru.

*Sunt oameni cunoscuți din politica argeșeană care și-au anunțat intrarea în partid?

**Da, s-au înscris online sau m-au contactat. Urmează să am întâlniri cu ei și să discut cu fiecare în parte. Adeziunile primite sunt curate, fără nicio presiune. 2600 de adeziuni înseamnă foarte mult…

*…mai ales pentru un om proaspăt ieșit din pușcărie!

**Nu aș pune problema așa. Oamenii vin pentru ideile sale.

*Aș intra și eu puțin în pușcărie pentru astfel de performanțe politice… Dar, deh, n-am avut ,,baftă” de așa trecut infracțional spectaculos!

**Ei, important este să ai pentru ce! Dacă n-ai, mai bine nu intri!

*Dincolo de glumă, credeți că faceți un compromis asociindu-vă cu un astfel de personaj?

**Nu știu dacă ați văzut sondajul în care 33% dintre români îl vor pe Dragnea înapoi în politică. O fi sau nu adevărat, dar eu cred că reflectă ceea ce se întâmplă acum în România.

*Da, Liviu Dragnea prinde la o parte din societate, dar vreți să fiți exponentul acelei părți pentru care Covidul nu există, vaccinul conține cip-uri ș.a.m.d.?

**Pe mine m-a atras latura de românism. Sincer, așa simt. M-am simțit dat la o parte, copleșit de anumite interacțiuni. Cred că putem produce în România, cred că putem fi pe picioarele noastre…

*De ce nu v-ați dus în AUR, și ei au un discurs asemănător?

**Nu am aceeași structură psihică. În plus, eu mai și muncesc față de alții. Dragnea a avut o gândire economică sănătoasă pentru România și i s-a semnat sentința tocmai pentru că a vrut să o pună în aplicare.

*Socotiți că decizia dumneavoastră este una sentimentală sau rațională?

**Eu zic că este una rațională.

*Credeți în această nouă aventură politică?

**Nu i-aș spune așa, dar să știți că, deși am fost în PSD și apoi în PRO România, eu m-am păstrat pe partea stângă a politicii, nu am făcut salturi spectaculoase.

*La final v-aș întreba: sunteți coleg de partid și cu Olga florăreasa?

**Nu cred, n-am auzit așa ceva! Pentru ce, să ne pună flori pe piept? Poate și-a depus adeziunea online dar, cum vă spuneam, site-ul a fost atacat și nu avem, deocamdată, acces la adeziuni.

 

 

Fostul primar Ștefan Benonie neagă că s-a convertit la Dragnea, dar se pare că doar s-a… răzgândit

Pentru că Dorin Mărășoiu îl pomenea, pe la începutul lunii, pe Ștefan Benonie, fostul primar din Aninoasa, drept unul dintre fondatorii partidului lui Dragnea, în Argeș, l-am sunat să aflăm mai multe amănunte. Nu mică ne-a fost mirarea (dar nici foarte mare), atunci când fostul edil mai avea puțin și ne întreba… dar cine este Liviu Dragnea?

Și se jură că nu pleacă, dar parcă ar vrea să treacă…

La început, Ștefan Benonie a negat vehement: ,,Exclus, nu sunt eu în acest partid! Nu știu cine a spus așa ceva! S-a scris în presă, dar nu m-a contactat nimeni să mă întrebe și pe mine. În niciun caz nu pot să plec eu de la PSD! Sunt consilier personal al primarului din Aninoasa, pe care eu l-am pus, sunt președinte de organizație, cum să plec aiurea? Ce știu eu ce vorbește domnul Mărășoiu? Poate cineva din partid vrea să scape de noi și lansează zvonuri din astea…”

Mai apoi, a început să nuanțeze: ,,Deocamdată mai e timp, nu putem vorbi de treaba asta. Eu am numit și ce primar să fie aici, la Aninoasa, nu e încântător deocamdată acest partid al lui Dragnea. Eu nu neg, că, vreodată… mai ales că orice e posibil în politică. De abia am o întrebare pusă. Am avut o discuție cu domnul Ion Mînzînă, care m-a întrebat dacă m-am dat la partidul lui Dragnea. Acum, dacă m-au dat alții, înseamnă că sunt căutat…”.

Când Benonie are voce de… femeie! 

Mai să-l cred pe domnul Ștefan Benonie, dar, na, belea! Căutând informații pe site-ul partidului – app-românia.ro – despre cum să te înscrii la domnul Dragnea, găsesc în dreptul Argeșului trei persoane de contact, cu tot cu numere de telefon: Dorin Mărășoiu, Benone Ștefan și Ovidiu Neacșu.

Cum tocmai vorbisem cu domnul Benonie, ca nu cumva să-mi recunoască vocea, îl rog pe stimabilul soț să-mi preia atribuțiile de jurnalist și să facă pe cetățeanul care vrea să se înscrie în partidul lu’ domnu’ Dragnea. Îi fac instructajul de rigoare, cu... fii cât poți de țăran, zi acolo cu... ,,vrem să schimbăm și noi în țară”, ,,să fie bine și pentru copiii noștri”, ,,să nu-și mai bată joc străinii de neamul ăsta”… și-i pun telefonul în brațe, cu toate vociferările că îi e rușine, că nu, că hâr, că mâr... Nu mică ne-a fost mirarea când, de la celălalt capăt al firului, a răspuns o voce cât se poate de... feminină.

Redăm conversația, întocmai:

**Așa-zisul Benonie (varianta feminină): Da, vă rog!

*Reporter: Domnul Ștefan Benone este pe lângă dumneavoastră?

**Nu, nu mai este domnul Benone, sunt Adriana Toader.

*În legătură cu partidul domnului Dragnea v-am sunat, vreau să intru și eu în el!

**De la filiala Argeș suntem!

*Da, sigur, și eu sunt din Pitești, de la Argeș! Cum fac să mă înscriu și eu la domnul Dragnea, că nu se mai poate cu ăștia, trebuie să facem ceva!

**Intrați pe site-ul app, aveți acolo adeziunea și puteți să vă înscrieți! Sau puteți să-mi lăsați un număr de telefon cu numărul dumneavoastră de telefon și eu o să discut cu domnul președinte și o să fiți membru, sau susținător sau ce doriți dumneavoastră.

*Cine e președinte la noi?

**Domnul Dorin Mărășoiu…

*Da, super, am auzit de dumnealui, e de-al nostru, din PSD!

*Da, din PSD. Cu cine am onoarea să discut?

**Costache Ionuț mă numesc…

*Vocea mi se pare cunoscută, de aia vă întreb…

**Nu cred, doamnă, că nu activez în politică, d-aia și vreau să intru la domnul Dragnea, să schimbăm ceva în țara asta!

*Sunteți din Pitești sau de unde?

**Da, din Pitești!

*Sigur, vreți să fiți doar membru?

**Da, membru.

*E bine, trebuie să schimbăm ceva. Suntem partid nou înființat, așteptăm noi membrii și poate putem să schimbăm.

**Atunci o să intru pe site și o să mă înscriu.

*Da, da, da, și apoi vă așteptăm!

**Mulțumesc frumos, Doamne-ajută!

Peste o oră, doamna revine cu un telefon: ,,Din cauza numărului mare de adeziuni pe țară, s-ar putea ca domnii de la București să nu mai repereze adeziunea dumneavoastră. Dar dacă doriți în continuare să deveniți membru al Alianței pentru Patrie, să-mi oferiți, vă rog, o adresă de email, ca să vă pot transmite adeziunea să o complectați (sic!). Și eu, în scurt timp, vă trimit formularul. Doamne-ajută, vă sărut și o zi cât mai frumoasă!”  

Mă gândesc că poate li s-o trage de la hackerii ăia de la Europa de Est…

Că cine este Adriana Toader?

Zice așa la panoul de Facebook despre doamna Adriana Toader, recrutator pe Argeș pentru Alianța pentru Patrie și domnul Dragnea! Țineți-vă bine: este administrator la un ONG - Colegiul Pacienților Argeș; a studiat ca mediator în cadrul unui proiect POSDRU pe la o asociație din Craiova; are Certificat de absolvire la Psihologia Educației, Nivelul I și II, la Universitatea de Stat din Pitești; a studiat Master - Asistență Juridică a Înteprinderii la Universitatea de Stat din Pitești; are Certificat de absolvire – Calificare profesională a intermediarilor în asigurări persoane fizice la IMA (Institutul de Management în Asigurări); are Certificat de atestare a competențelor profesionale în Managementul resurselor umane la Universitatea de Stat din Pitești; a studiat Master - Istoria românilor și a României în context european (sec. XIV-XX) la Universitatea de Stat din Pitești; a studiat la Facultatea de Științe Socio-Umane specializare Filosofie la Universitatea de Stat din Pitești; a studiat la Facultatea de Științe Juridice și Administrative - specializare Drept, la Universitatea de Stat din Pitești. A făcut toate aceste studii după ce a absolvit Liceul Național cu Program de Atletism Câmpulung.

Benonie, doamna Adriana și… Spălătoria Căpitanul

Interesant este că doamna Adriana Toader apare în fotografii în care are la status faptul că… ,,se simte iubită” alături de... Spălătoria Căpitanul din Vlădești, aparținând unui anume cetățean Alin Neagoe. De ce este interesant? În niciun caz pentru că doamna Toader promovează spălătoria cu pricina și, din ceea ce rezultă din fotografii, pare că se află într-o relație cu domnul proprietar, ci pentru că aceeași spălătorie este promovată pe pagina sa și de către fostul primar Ștefan Benonie.

La spălătoria cu pricina se spală mașini, covoare, în week-end se fac grătare cu mici, mațe și cârnați și se bagă manea la blană într-o boxă cu orgă de lumini sau cântă lăutarii, așa cum reiese din filmulețele postate pe Facebook. Probabil că domnul Benonie nu e doar un simplu client din moment ce îl sprijină constant cu popularizarea. Este clar că doamna Adriana și domnul Benonie fac parte din același cerc de interese și că, împreună, țin, cumva, alături și de domnul lor Liviu Dragnea pentru că, nu-i așa, ,,în politică orice este posibil”.

 

Aflat în PSD, Ovidiu Neacșu făcea recrutări pentru Liviu Dragnea, dar s-a răzgândit:

,,M-am certat cu Codrin Ștefănescu pe telefon și m-a dat în aia a lui. Și... l-am dat și eu!

Pe domnul Ovidiu Neacșu, pe care site-ul formațiunii lui Liviu Dragnea îl indică drept recrutor, l-am sunat pretinzând că sunt o pesedistă dezamăgită de colegi, care dorește să intre în partidul celebrului pușcăriaș. Cu ajutorul dumnealui voiam să verific și zvonul cum că printre susținătorii din umbră ai Alianței pentru Patrie s-ar număra și Constantin Nicolescu. Dialogul care a urmat a fost cât se poate de… neașteptat! Vă previn, urmează amănunte cât se poate de interesante despre dezamăgirile pe care simplii membrii le trăiesc în PSD, dar și despre cum au fost primele contacte cu partidul lui Dragnea și, mai ales, cu oamenii lui!

,,N-au partid, n-au sediu, n-au adeziuni, n-au nimic!

*Alo? Bună ziua, domnu’ Neacșu?

**Da, spuneți, doamnă!

*Bună ziua, domnu’ Neacșu, v-am găsit pe internet la domnu’ Dragnea, la partid. Vreau să mă înscriu și eu în el!

**Doamnă, înscrieți-vă, că oricum eu le dau ălea, eu nu mai fac nimic, mie nu-mi mai convine.

*Aoleu, ce s-a întâmplat?

**Păi, cu mine nu vorbești urât! Eu le dau telefon, ei răspund fără pic de bun simț. N-au partid, n-au sediu, n-au adeziuni, n-au nimic! N-au bani să le dea la oameni ca să alerge, eu nu mai alerg pe degeaba!

*Dar domnul Dragnea știe, domne’ ce fac ăștia în teritoriu?

**Ce dracu’ au făcut, că mă minte în față! M-am certat cu Codrin Ștefănescu pe telefon și m-a dat în aia a lui. Și... l-am dat și eu!

*Știu că vorbește cam urât și pe internet, că eu sunt în PSD, l-am urmărit și pe el, și pe domnul Dragnea... Dar eu după domnul Dragnea mă duc, nu după Codrin ăsta!

**Da, domnul Dragnea e ok în felul lui, dar eu am interacționat cu el când era ministrul Dezvoltării și m-a mințit de trei ori în față. Nu mai zic nimic...

*Păi și atunci la ce voiați să vă mai duceți la dumnealui?

**Gata, nu mai vreau! Nici n-am făcut adeziune!

*Eu v-am găsit cu numărul dumneavoastră pe site, că d-aia v-am și sunat.

**Da, dar eu n-am făcut adeziune. Eu decât i-am zis: vin și facem, dar dacă nu e ok, eu nu plec din PSD. Am vorbit cu Cristi, cu Gentea, și mi-a zis... Stați oleacă, că mă sună cineva.

(revine peste cinci minute)

Mărășoiu s-a dus ,,după nesimțitu ăla de Codrin care mă jignește inclusiv pe mine!

*Domnu’ Neacșu, da’ ce rău îmi pare să aud ce mi-ați zis dumneavoastră, că și eu sunt în PSD, pe la ăștia, pe la Pitești, și m-a scos din sărite, că, na, a votat cu peremiștii la conducere. Și am zis că la domnu’ Dragnea o fi mai bine, că e și cu domnul Nicolescu, care domnu’ Nicolescu am tot respectul pentru dumnealui!

**Care domnul Nicolescu, doamnă?

*Păi nu e și domnul Constantin Nicolescu?

**Eu nu știu, doamnă, de Nicolescu!

*Vai, ce rău îmi pare, eu așa auzisem!

**Nu știu, doamnă, că el n-are voie să facă politică.

*E, nici domnul Dragnea nu poate să candideze. Așa, ca să pună și dumnealui umărul, că nu vedeți că nu se mai poate?

**Doamnă, eu sunt membru fondator de la fondarea fondării, din PDSR.

*De la noi, de la Pitești?

**Da’ cum, mă știe toată lumea!

*Eu mai așa, de vreo patru ani...

**Dacă eu am fondat partidul cu Fieraru, cu Oprea, cu Nițu, cu Gogu Davidescu! Oho! Eu sunt numărul 118 în partidul ăsta!

*Și-acum ce faceți, rămâneți în PSD, nu?

**Da, da! I-am spus lui Gentea. Ne-am întâlnit amândoi și mi-a zis: ,,Ovidiule, nu vrei să mergem împreună în continuare?” I-am zis: ,,Da, Cristi, nici nu mi-am dat demisia din PSD. Voi nu m-ați deranjat pe mine, personal, cu nimic, m-au deranjat doar niște chestii... Stau așa și mă gândesc, că acum vorbeam cu Mărășoiu ăla care e și el acolo, că cică merge bine. Unde, Doamne iartă-mă, merge bine, unde s-au înscris atâtea mii pe online dacă, pe mine, mai mult de 6-7 inși nu m-au sunat?

*Eu, prima dată, l-am văzut pe Facebook pe Mărășoiu, care vorbea într-un video că sunt peste 2000 de oameni care au cerut să se înscrie în partid!

**Adică credeți că pesediștii pleacă așa de la ei din partid, acuma, când au câștigat ei cu AUR să-l dea jos pe Cîțu, și măsurile care vrea să le ia?! Eu am stat și am analizat tot, aseară...

*Păi Mărășoiu nu e om serios? Are și el viță de vie, e pădurar...

**Dar nu e vorba de Mărășoiu...

*Da’ s-a dus după ăștia...

**Păi da, după nesimțitu’ ăla de Codrin care mă jignește inclusiv pe mine!

,, Sunt după ciolan și Codrin, și Rădulescu, ce, vreți să vă spun pe față? Dă-i în gura mă-sii!

*Dar domnul Rădulescu ce zice?

 **Domnul Rădulescu e prietenul meu, dar nu e perceput bine în societate.

*Am înțeles că dumnealui e pe la București cu partidul...

**Nu știu, doamnă, ei sunt pentru funcții... Eu nu sunt pentru funcții, am zis să fac ceva, dar benevol nu mă mai interesează, doamnă! Eu am făcut 30 de ani benevol, am pus bani de la mine, suflet de la mine, timp de la mine și nu m-am ales cu nimica. M-am ales cu nervi, cu înjurături, cu certuri și cu... alea. Mai bine stau eu în banca mea! I-am zis să vină să-și ia telefonul ăsta, că nu mai răspund la el, că eu nu sunt nesimțit să nu răspund. Să vină să și-l ia, să mă lase în pace!

*Io, mă scuzați, v-am deranjat că erați pe site. Primul era la Mărășoiu, l-am sunat, n-a răspuns. Apoi era un domn, unul Benone... Te pomeni c-o fi al nostru, din PSD...

**E unul, de la Aninoasa, fostul primar...

*Păi și mi-a răspuns o femeie în locul lui! Dar n-aș fi crezut să fie Benonie al nostru de la Aninoasa, că ce să caute el să plece de la PSD?

**Păi dacă a pierdut alegerile, doamnă? Bine, a câștigat, dar le-a pierdut prin ANI...

*Oricum, mi-a răspuns o doamnă în locul lui! Nici nu mai știu ce să zic, că am vrut cu tot sufletul să facem ceva și uitați ce aflu!

**Doamnă, eu am răspuns. Mărășoiu zice că răspunde la lume. Unde răspunde, domnule, că eu sunt singurul care răspund! Dar să vină să-și ia telefonul. Acum îl sun să și-l ia! V-am zis, cântăriți, eu nu vă spun ce să faceți, nici nu plecați din PSD, nici nu stați, nici nu vă duceți, faceți cum considerați.

*Mă mai gândesc, vă dați seama, că nici să lucrez cu oameni din ăștia nu-mi convine, să fac muncă benevolă, de drag, și să-și bată altul joc!

**Dragnea a făcut în felul lui bine, a cerut niște lucruri bune, dar... el trebuia să facă pârnaie pentru alte lucruri, nu pentru mizilicuri din astea. Ar trebui să se ducă toți la pușcărie. Oameni care vor să fie corecți, ca mine, ca dumneavoastră, n-o să putem să ieșim în față niciodată. Deci, doamnă, dacă vreți în partid, nu vă zic nici nu, nici da, cântăriți, vedeți ce se întâmplă, că nu trebuie să vă repeziți acum. La ce se întâmplă în momentele astea nu e de repezeală. Eu am vrut și am fost tot ca dumneavoastră, entuziasmat, dar când a fost... ăla și am văzut... ălea... N-am eu treabă cu Dragnea, și Dragnea n-are forță în momentul ăsta. Codrin e cu jigniri, nu dă nici el bine la populație.

*Păi dacă nu v-ați dus după domnu’ Dragnea, de ce v-ați dus?

**Eee, ce să mai! Nu vedeți că sunt ăștia mai mici care nu e ce trebuie?! Sunt după ciolan și Codrin, și Rădulescu, ce, vreți să vă spun pe față? Dă-i în gura mă-sii! Stați și gândiți-vă! Hai, sănătate! Eu v-am dat o realitate.

*Vă mulțumesc! Mă gândesc serios! Sănătate multă!Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
25 ianuarie 2022

AED 1,1929 0.00 % -
AUD 3,1268 0.00 % -
BRL 0,7984 0.00 % -
CAD 3,4669 0.00 % -
CHF 4,7642 0.00 % -
CNY 0,6922 0.00 % -
CZK 0,2019 0.00 % -
DKK 0,6641 0.00 % -
EGP 0,2789 0.00 % -
EUR 4,944 0.00 % -
GBP 5,9008 0.00 % -
HRK 0,6564 0.00 % -
HUF 1,3716 0.00 % -
INR 0,0586 0.00 % -
JPY 3,8403 0.00 % -
KRW 0,3657 0.00 % -
MDL 0,2424 0.00 % -
MXN 0,2122 0.00 % -
NOK 0,4864 0.00 % -
NZD 2,9259 0.00 % -
PLN 1,0794 0.00 % -
RSD 0,0421 0.00 % -
RUB 0,0558 0.00 % -
SEK 0,4713 0.00 % -
THB 0,1325 0.00 % -
TRY 0,3236 0.00 % -
UAH 0,1529 0.00 % -
USD 4,3816 0.00 % -
XAU 258,9166 0.00 % -
XDR 6,1327 0.00 % -
ZAR 0,2854 0.00 % -

Mai mult
...
...
Pe Mircea Diaconu l-a lăsat bătrânul ARO

Daniel Savu, fost ofițer SRI: Cred că Cioloș se întâlnește cu dna Guseth la spiralele MISA

Cum se văd de la centru ,,reţelele toxice” din Argeş. Nicolescu şi Pendiuc ,,poluează" şi de după gratii...

Atentie la proceduri!


Ion Baicea arata cu degetul catre fostul edil: Primaria Costesti este inglodata in datorii

Toti oamenii presedintelui. Top 134 jurnalisti basisti!

Desi asta ar fi trebuit s-o faca directorul PDL, Dobre demonstreaza ca este angajat al CS

Conform CNA, Muscel TV este cea mai tare televiziune din Arges!

Mircea Andrei n-a glumit: Organizatia de Tineret a PDL Pitesti, dizolvata pe motiv de... Udrea