02 Aug 2021 | Vremea în : °C
Bitpress
În 2019 au fost la modă selfie-urile cu nevasta, bărbatul și partidul! Vezi foto!

În 2019 au fost la modă selfie-urile cu nevasta, bărbatul și partidul! Vezi foto!

În 2019, rețelele de socializare au fost invadate de selfie-urile oamenilor politici. Unora le-a venit natural, la alții a fost evident efortul de a se face… simpatici. În timp ce unii au abuzat de această modă, exploatându-și din plin familiile, alții au știut să păstreze echilibrul între formalism și non-conformism. Ideea este că toți au dorit să arate electoratului și altfel decât în postura ceva mai rigidă a politicianului de tip vechi. Puțini sunt cei care au rezistat tentației.

Simona Brătulescu, regina selfie-urilor

De departe (ba chiar și de aproape!), cea mai mare amatoare de selfie-uri este președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu. În ciuda funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, aceasta nu a ezitat să se prezinte în fața electoratului în ipostaze ceva mai provocatoare, dar și în contexte mult mai relaxate, alături de familie sau în brațe cu animăluțe, și nu doar pentru că animalele aduc Like-uri, ci pentru că este și un mare iubitor de câini.

 

Dănuț Dinu și cele mai blonde… selfie-uri

La mare concurență cu Simona Brătulescu s-a aflat Dănuț Dinu, candidatul PMP la Primăria Pitești. În fapt, întreaga sa campanie de creștere și consilidare a popularității se bazează pe fotografiile și selfie-urile care vin din zona family, punctul forte fiind blonda și charismatica doamnă soție, dar și copiii la fel de simpatici. E drept că Dinu abuzează de această strategie, cu atât mai mult cu cât oamenii vor să afle și altceva în afară de florile preferate ale soției sau tabieturile de dimineață.

 

Maria Dinu, noroc cu surorile!

La polul opus al amatorilor de selfie-uri se plasează Maria Dinu, administratorul Județului Argeș. Noroc cu surorile ei care îi asigură o minimă prezență în această zonă! Greu de crezut că, vreodată, o vom vedea pe Măria cu telefonul îndreptat spre ochelari, țuguindu-și amenințător  buzele și cu Dan Manu zâmbind chirurgical pe fundal!

 

Subprefectul, mult mai cumpătat în 2019

Noua funcție primită în 2019, aceea de subprefect, l-a mai temperat pe Adrian Bughiu. Numărul selfie-urilor a scăzut considerabil, la fel și cel al fotografiilor cu caracter familial. Nu a fost deloc rău, în definitiv este bine să ai simțul măsurii.

 

Viitorul prefect, nu tocmai perfect

Emanuel Soare, viitorul posibil prefect al PNL, are ceva experiență în zona de selfie-uri, doar că selfie-urile sale nu prea… vorbesc. Ele mai mult… tac. Parcă are așa, un fel de atitudine sobră în fața instituției autopozatului, ca și cum nu s-ar cuveni să te hlizești la camera foto, pentru care alții și-au consumat neuronii să o inventeze. Însă nu un selfie a atras atenția, ci o fotografie cu mesaj de Revelion, în care Emanuel Soare s-a semnat ,,propunerea PNL Argeș pentru funcția de prefect”. Această stângăcie a atras numeroase ironii, la fel și mesajul pe care l-au întrebuințat și alți colegi din PNL.

 

Dan Hodoș - selfie-uri profesionale

Președintele PLUS Argeș, Dan Hodoș, nu este un mare amator de fotografii, cu atât mai puțin de selfie-uri. Când o face, însă, preferă să-și expună mai degrabă viața profesională și de partid.

 

Ionuț Moșteanu și selfie-urile la locul politic de muncă

Ionuț Moșteanu, președintele USR Argeș, este mult mai activ din punct de vedere al prezenței sale pe mijloacele de socializare. E drept că în USR există o modă a selfie-urilor, ca metodă de a prezenta publicului momentele din campania electorală sau viața politică a partidului. Ultimul selfie al lui Moșteanu este cu Elena Lasconi, candidat la Primăria Câmpulung. Să fie acesta un semn că jurnalistul PRO TV va candida din partea USR?...

 

Liviu Stancu și adorația de sine cu poze se ține

Unul dintre liderii PRO România, Liviu Stancu, face parte din categoria celor își prețuiesc propria persoană. Dar pentru că statutul și nivelul IQ-ului îl determină să nu recurgă prea des la selfie-uri, preferă varianta în care se lasă fotografiat în ipostaze…liber-cugetătoare.

 

Mihai Coteț, un selfiest-moderat

Mihai Coteț, unul dintre liberalii angrenați în cursa internă pentru Primăria Pitești, știe să păstreze echilibrul între postările profesionale și cele personale, motiv pentru care nu face excese de selfie-uri. Acesta este preocupat ca oamenii să afle mai mult despre viziunea sa asupra Piteștiului și doar atât cât este decent de știut despre frumoasa sa familie.

 

Ana Stan se lasă mai mult fotografiată

Ana Stan, un alt liberal înscris în cursa internă a PNL pentru candidatura la Primăria Pitești, adoră obiectivul camerei de luat vederi. Ar dormi în el dacă ar putea. Dar pentru că este o doamnă cu simțul ridicolului și conștientizează că prea multe selfie-uri mai mult dăunează, preferă varianta în care se lasă fotografiată, cu mare grijă pentru detalii și impresia artistică.

 

Cătălin Gherzan, această… Ana Stan?...

Președintele ALDE Pitești, Cătălin Gherzan, este un fel de variantă masculină a Anei Stan. Tot așa, pedant, prețios și cu grijă la detalii. Se vede că el este persoana la care ține cel mai mult și mi-a mărturisit că, deși se pensează, îi iese mult mai bine decât Dănuț Dinu. Cum îi place să fie admirat, postează numeroase selfie-uri și poze din care reiese cât de fermecător ar fi…

 

Simona Bucura Oprescu și zâmbetul ei de toți… dinții!  

De când cu moda selfie-urilor, deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a fost mult mai atentă cu rujul de pe dinți. A descoperit acest miraj ușor cam narcisist la finele lui decembrie 2018 când, în Parlament, și-a… inaugurat noua coafură și noul stil de machiaj cu un selfie pe bază de multe filtre. A continuat așa o perioadă până când cineva i-a spus că arată mai mult cu o realitate virtuală, după care și-a perfecționat stilul într-o zonă ceva mai naturală.

 

Gabriela Zoană, selfie-uri cu Vasilici

Gabriela Zoană adoră să se fotografieze cu dametele de la centru. Are o colecție impresionantă de selfie-uri și, pentru că nici acum nu se jenează cu ele, le-a lăsat pentru ca… posteritatea să se bucure de ele.

 

Gelu Tofan – selfie-uri pe jumătate

Când nu se imortalizează fără jumătate de cap sau fără jumătate de bărbie, liberalul Gelu Tofan aproape că încape în toate selfie-urile pe care și le face, cu sau fără soție. Nu abuzează de ele, dar le combină cu fotografii în care își afișează talentele de gazdă și cele bucătărești.

 

Mihai Alexandrescu, responsabil cu selfie-urile de partid

Mihai Alexandrescu este selfistul șef și în familie, și la partid. Îi place varianta aceasta de a imortaliza momentele pentru că i se pare mult mai friendly și mai… cool, adică mult mai… ce nu sunt majoritatea politicienilor.

 

Sorina Marin și noul pretext de selfie-uri al vieții sale

Liberala Sorina Marin a avut anul acesta prilej de selfie-uri fără număr, fără număr. Bărbatul din viața sa este mare amator de excursii și de fotografii din intimitatea cuplului.

 

Primărița Jenica nu are jenă de aparat

Primărița din Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, nu face economie la blitz. Îi place, însă, mai mult să fie ftografiată, pentru că în selfie nu-i încap și… picioarele, și-ar fi păcat să nu fie expuse și acelea!

 

Argentina Culcuș adoră să se… bunicească

Mândră de statutul său de bunică, proaspăta liberală Argentina Culcuș nu face economie la selfie-urile cu nepotul, dar și cu întreg familionul sau prietenii de familie. Ipostaza aceasta o prinde prin prisma faptului că aparițiile sale în presă au fost mai degrabă mondene decât politice.

 Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
2 august 2021

AED 1,1256 -0.01 %
AUD 3,0432 -0.33 %
BRL 0,7931 -2.52 %
CAD 3,3188 -0.17 %
CHF 4,5687 -0.04 %
CNY 0,6399 -0.05 %
CZK 0,1929 0.00 % -
DKK 0,661 -0.08 %
EGP 0,2634 +0.04 %
EUR 4,9171 -0.05 %
GBP 5,7547 -0.36 %
HRK 0,6557 0.00 % -
HUF 1,3781 +0.12 %
INR 0,0556 0.00 % -
JPY 3,773 -0.02 %
KRW 0,3595 -0.17 %
MDL 0,2311 -0.04 %
MXN 0,2085 +0.19 %
NOK 0,4699 -0.21 %
NZD 2,8874 -0.36 %
PLN 1,078 +0.08 %
RSD 0,0418 0.00 % -
RUB 0,0567 +0.18 %
SEK 0,4817 -0.19 %
THB 0,1255 -0.24 %
TRY 0,4934 +0.33 %
UAH 0,1539 -0.19 %
USD 4,1348 0.00 % -
XAU 240,4651 0.00 % -
XDR 5,9048 0.00 % -
ZAR 0,2865 0.00 % -

Mai mult
...
...
Pe Mircea Diaconu l-a lăsat bătrânul ARO

Daniel Savu, fost ofițer SRI: Cred că Cioloș se întâlnește cu dna Guseth la spiralele MISA

Cum se văd de la centru ,,reţelele toxice” din Argeş. Nicolescu şi Pendiuc ,,poluează" şi de după gratii...

Atentie la proceduri!


Ion Baicea arata cu degetul catre fostul edil: Primaria Costesti este inglodata in datorii

Toti oamenii presedintelui. Top 134 jurnalisti basisti!

Desi asta ar fi trebuit s-o faca directorul PDL, Dobre demonstreaza ca este angajat al CS

Conform CNA, Muscel TV este cea mai tare televiziune din Arges!

Mircea Andrei n-a glumit: Organizatia de Tineret a PDL Pitesti, dizolvata pe motiv de... Udrea