16 May 2021 | Vremea în : °C
Bitpress
S-a deschis sezonul de cafteală între politicieni! Pesedistul Nicolae Bădălău i-a mutat falca liberalului Anton Marin!

S-a deschis sezonul de cafteală între politicieni! Pesedistul Nicolae Bădălău i-a mutat falca liberalului Anton Marin!

Este oficial! Sezonul de cafteală între politicieni s-a deschis. După ce sociologul PSD Mirel Palada l-a păruit pe senatorul USR Mihai Goţiu într-un platou de televiziune, un alt pesedist de frunte i-a tras un dos de labă unui liberal. Nu în pauza de publicitate, ci la o nuntă. Înainte să se fure mireasa...

Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă.

,,Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură. M-a înjurat, a vorbit multe şi nevrute... Nu ştiu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă şi nu apucasem să beau nicio gură de apă.” a declarat, pentru MEDIAFAX, Marin Anton.

Mai citeşte şi

Cătălin Rădulescu îi ia apărarea lui Mirel Palada: Dacă eram eu în studio, îl ciuruiam în direct, nu în pauza publicitară!

În contrareplică, din categoria… ,,Poate a zis şi Anton câte ceva”…, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a declarat următoarele pentru DCNews:

,,Era o nuntă în familie, ca să spun așa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de față. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton.”

 

Pe numele lui Bădălău a fost deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe şi ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Mai citeşte şi

Senatorul Mihai Goțiu a dat declaraţii la poliţie: Când m-am trezit, eram deja bătut!

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a negat că l-a lovit pe liberal. Mai mult, a declarat într-o intervenţie la Antena3 că, personal, detestă violenţa:

„Aseară am participat la un eveniment fericit la care fiul meu a fost naș. Pur și simplu, nu am avut decât un schimb de replici cu dl Anton. Nu înțeleg de unde a ieșit toată povestea asta. Nu-s de acord cu violența, detest violența. Consider că dialogul este calea pe care se pot rezolva lucrurile și eu rămân stupefiat de ce se spune, pentru că acolo erau 500 de oameni. (...) Nu sunt un om violent. (...) Frustrările dânsului politice, provocările astea pe care le face, nu le înțeleg. Probabil este cu totul altă poveste. Nu vreau să transform asta într-un circ. (...) De 27 de ani fac politică și nici măcar violență verbală nu am avut.”

Liberalii sar şi ei în apărarea Antonului lor, încercând să puncteze la popularitate. Iată ce transmit aceştia, prin intermediul unui comunicat de presă:

,,Observăm că în PSD agresivitatea a devenit o obișnuință, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernământ sancționarea lui Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic să agreseze fizic o altă persoană.  Dacă zilele trecute fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit rândul unui alt politician tot din zona Opoziție, dar din PNL.

Facem precizarea că deja autoritățile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

PNL consideră ca total neacceptabilă atitudinea lui Nicolae Bădălău și constată, din nefericire, că singurul argument al actualei guvernări este apelul la forță. Pumnul, în realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD să nu evite luare unei decizii de sancționare a lui Nicoale Bădălău, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce România și care se vrea responsabil. Solicităm PSD delimitarea publică față de acest comportament agresiv!

Suntem nevoiți- în aceste zile triste pentru noi- să ne afirmăm punctul de vedere, dar adevărul trebuie întotdeauna spus.”

Tot mai multe voci atrag atenţia că nivelul de violenţă a atins cote alarmante. Cu toate acestea, în privinţa politicienilor, aceasta ar trebui să fie ultima noastră îngrijorare. Din contră, politicienii ar trebui încurajaţi să-şi scoată ochii, să sară cu picioarele unul pe altul, să-şi care bocanci peste gura aia pe care scot numai minciuni, stupizenii şi platitudini, să se trosnească peste ţurloaie cu programul de guvernare. Cu alte cuvinte, ar trebui încurajaţi să scoată la iveală toată mârlănia de care sunt capabili. Poate aşa nu şi-o mai canalizează pe toată împotriva poporului care i-a puss unde nu le este locul.

Mai citeşte şi

Dana Grecu, în depresie: Din cauza lui Mirel Palada o să-mi pierd locul de muncă!Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
14 mai 2021

AED 1,1076 -0.34 %
AUD 3,1478 +0.03 %
BRL 0,7663 -0.43 %
CAD 3,3515 -0.42 %
CHF 4,499 +0.09 %
CNY 0,632 -0.06 %
CZK 0,1928 +0.05 %
DKK 0,6623 -0.03 %
EGP 0,2598 -0.19 %
EUR 4,9253 -0.02 %
GBP 5,7191 -0.15 %
HRK 0,655 +0.08 %
HUF 1,383 +0.28 %
INR 0,0555 0.00 % -
JPY 3,7206 -0.12 %
KRW 0,3604 0.00 % -
MDL 0,2302 +0.61 %
MXN 0,2048 +0.99 %
NOK 0,4904 +0.74 %
NZD 2,9288 +0.25 %
PLN 1,0859 +0.19 %
RSD 0,0419 0.00 % -
RUB 0,0549 0.00 % -
SEK 0,4858 +0.39 %
THB 0,1297 -0.31 %
TRY 0,4811 +0.19 %
UAH 0,1473 -0.34 %
USD 4,0683 0.00 % -
XAU 239,7988 0.00 % -
XDR 5,8519 0.00 % -
ZAR 0,2879 0.00 % -

Mai mult
...
...
Vanghelie agata „tinere” pe Facebook, sa le aduca in PSD

Ion Cistoiu, cumatrul lui Basescu, demis de Victor Ponta din functia de inspector guvernamental

Primar în derivă: ,,Sunt încă aici, voi unde sunteți?"

Doi coreeni s-au casatorit in Arges, dupa traditiile din batrani!


Elena Udrea, laureata la Festivalul de la Mamaia


Florin Popescu, acuzat de Boureanu ca face afaceri cu Nicolescu si ,,benzinarul" Fratica

Crin Antonescu a venit la Pitesti ca sa-l injure pe Ponta

Adrian Bughiu, abia racolat de PDL: „Nu cred in proiectul USL”