17 Oct 2021 | Vremea în : °C
Bitpress
Ei zic, zicem și noi!

Ei zic, zicem și noi!

*Rubrică de răstălmăciri cumsecade, cu materialul clientului

 

* Adrian Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș:

,,Râde lumea de voi, păcălicilor! Pe cine credeți că mai aburiți? O să vă scoată lumea cu pietre!! Singura voastră strategie, dincolo de gargară, este să distrugeți tot ce aduce plus valoare comunității!! "Eruditule", acum vreo două săptămâni, ne dădeai lecții de management teatral! Chiar nu îți e rușine când te privești în oglindă? Cum credeți voi ca se mai poate face performanță sportivă, cu bugetul alocat de voi, strict pe criterii politice, naziștilor?! Demagogia ucide România! (…) Niște mizerii de oameni! Ei cică reprezintă noua clasă de politicieni, promovați de PNL. Niște naziști!”

Ca să fim clari de la început: tipul care tocmai s-a reprodus verbal mai sus nu este nici Gogu de la birt, nici nea Vasile de peste gard, după o sesiune online cu Șoșoacă. Tipul de mai sus este vicepreședinte al unui Consiliu Județean. Înainte să dețină această funcție părea chiar normal, băiat de treabă, cu care puteai purta o conversație logică, civilizată, chiar plăcută. Ce s-a întâmplat cu Adrian Bughiu de când a ajuns vicepreședinte este o adevărată enigmă. Unii spun că s-ar fi mînzînificat într-o așa măsură încât Mînzînă însuși nu-l mai poate stăpâni. Dacă va continua în stilul ăsta, mâine-poimâine n-ar fi de mirare să-l vedem sărind la oameni, pe stradă, să-i muște de picior.

 

*Răzvan Șerbănoiu, consilier local PNL:

,,Este un ditamai scandalul în derulare privind demiterea lui Vlad Voiculescu, un moment foarte bun pentru pesedișiti să tacă! Credeți că o fac? Nope! S-au cocoțat pe cele 8 spitale regionale și le apără la baionete de străinii nenorociți care vor să le dărâme. Bun era un Bănicioiu sau o Pintea acum, oameni care au revoluționat sănătatea românească...

Și uite așa, mergând dintr-un falit în altul, pe linia faliților pe care i-am avut miniștri ai Sănătății de-a lungul anilor, vom ajunge s-o regretăm amarnic pe doamna chimist de renume mondial, academicianul Elena Ceaușescu. Voiculescu și-a jucat cartea cât se poate de prost. Te-ai fi așteptat ca punctul său forte să fie comunicarea, dar a rămas corigent tocmai la acest capitol. Asta nu înseamnă, însă, că am rămas muți de admirație în fața șulfelor politice, a șmecherilor speculanți unși cu toate alifiile, care știu cum se face, cum se procedează, cum se salvează aparențele sau cum se speculează politic un eveniment sau altul. Voiculescu este un inocent, dar asta nu-l absolvă de faptul că, în calitate de ministru, s-a dovedit a fi o calamitate. Încă o dată se dovedește faptul că este greu de găsit, în același politician, și cinstea, și buna intenție, și profesionalismul, și animalul politic.

 

*Remus Mihalcea, deputat PSD:

,,Nimeni nu este de neînlocuit, iar domnul Voiculescu și membrii partidului său au încercat degeaba acoperirea incompetenței prin mesaje populiste și politice în mediul online. În viață, trenul îți poate trece prin gară, dar dacă nu te poți urca nu este vina nimănui!”

Mare dreptate are parlamentarul social-democrat! Că tot veni vorba, fix aceeași impresie mi-o crează și Marcel Ciolacu. Tot încearcă, bietul de el, să mimeze că ar avea anvergura de președinte de partid, dar nu-i iese nici măcar cum îi ieșea Vioricăi Dăncilă, în zilele proaste. Și Ciolacu, la fel ca Voiculescu, s-a trezit într-un tren de viteză rapidă, când el abia dacă se califică pentru un personal, cu oprire în toate haltele. Dar astea sunt doar amănunte... Norocul PSD este că actuala Coaliție își face singură mai multe deservicii decât ar putea să-i facă Opoziția vreodată.

 

*Adrian Miuțescu, deputat PNL

,,Voi încerca să colaborăm și cu ceilalți parlamentari, pentru că trebuie să-i antrenăm și pe ei, indiferent că sunt din Opoziție sau sunt de la Putere pentru a putea să ne fixăm pe niște obiective majore ale județului și indiferent cine ar fi partidul politic, să ne susținem.”

Ce-mi plac mie declarațiile astea ale parlamentarilor argeșeni! De la începutul anului se tot invită, când de la AUR, când de la PSD, când de la PNL, să facă front comun pentru județul Argeș. Nu știu cum se face că, deși toți sunt de acord cu acest lucru, nu mai reușesc să se întâlnească, lucru care, probabil, îi frustrează atât de tare încât au ajuns să se rezume la înjurături elegante prin mediile de socializare. Oricum, apreciem că fiecare în parte luptă pentru interesele județului de ne este și teamă să le trecem (accidental) prin față, să nu cumva să le încetinim elanul.

 

*Cătălin Andrei, consilier local PNL Bascov:

,,Consilierii PNL-USR-PMP au venit cu un amendament prin care s-a decis scăderea sumei de 96 000 de lei reprezentând bugetarea postului de consilier personal al primarului. Suntem de părere că banii pot fi folosiți în interesul comunei. Credeți dumneavoastră că actualul edil, la vasta sa experianță în administrație, ar avea nevoie de un consilier personal!?”

Cred că Gheorghe Stancu, primarul din Bascov, nu a primit niciodată un compliment mai frumos, nici măcar de la oamenii din partidul său. E drept, liberalii se contrazic și abuzează de dublul standard. Nu mai departe de campania electorală de anul trecut, aceștia vorbeau despre faptul că Stancu este depășit și de vremuri, și profesional, și că localitatea pe care o conduce de multe mandate merită mult mai mult. După o astfel de caracterizare, ai fi zis că Stancu are nevoie nu de un consilier, ci de minimum zece. Săptămâna trecută, liberalii i-au răpit primarului șansa de a fi mai bun și mai performant.Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
15 octombrie 2021

AED 1,161 +0.04 %
AUD 3,1622 +0.11 %
BRL 0,7734 +0.04 %
CAD 3,4531 +0.31 %
CHF 4,6171 -0.29 %
CNY 0,663 +0.14 %
CZK 0,1948 -0.05 %
DKK 0,6651 0.00 % -
EGP 0,2713 0.00 % -
EUR 4,9484 -0.01 %
GBP 5,8523 +0.09 %
HRK 0,6588 -0.05 %
HUF 1,376 -0.12 %
INR 0,0568 +0.35 %
JPY 3,7293 -0.82 %
KRW 0,3603 +0.17 %
MDL 0,2467 +0.08 %
MXN 0,2074 -0.10 %
NOK 0,5067 +0.14 %
NZD 3,0064 +0.46 %
PLN 1,0828 +0.06 %
RSD 0,0421 0.00 % -
RUB 0,0599 +0.67 %
SEK 0,4938 -0.24 %
THB 0,128 -0.31 %
TRY 0,4618 -0.65 %
UAH 0,1588 +0.06 %
USD 4,2646 0.00 % -
XAU 244,4451 0.00 % -
XDR 6,0191 0.00 % -
ZAR 0,2897 0.00 % -

Mai mult
...
...
Anca Barbu, luptatoare si cautatoare...

Presa subţire cu dezinformare se ţine!

Aproape toate ştirile despre evenimentul secolului - Expo-Milano

Cadou de pensie pentru subprefectul Burnei: consulatul din Brunei!

Astrele care va prezice...

ÎPS Daniel acuză de iresponsabilitate pensionarul care a donat 21.000 de euro pentru un spital

Cele doua cuvinte – varianta BitPress.ro, cu politicieni (video)

Gerea, Miutescu si Postelnicescu se dueleaza in balade

Cum a ratat Semaca, in Letonia aflandu-se, podul de peste Rin si pe Venus din Milo!

Prefectul Gogu Davidescu s-a sinucis din cauza filmului Avatar