25 Jun 2021 | Vremea în : °C
Bitpress
Lucrare de control la sport. Teste grilă model

Lucrare de control la sport. Teste grilă model

O dată cu apariţia primului manual de sport, vor apărea şi probele scrise la această materie. Ministerul Educaţiei deja a elaborat câteva teste grilă model, pentru ca elevii să-şi facă o idee despre ceea ce îi aşteaptă de aici înainte. Vă prezentăm, mai jos, câteva exemple de itemi, relevante pentru măsurarea competenţelor la această materie:

1.De ce este importantă poziţia Drepţi?

a).Poziţia ,,Drepţi” este ca limba latină: moartă, dar din când în când e bine să ne amintim că a existat.

b).Ca să avem mai multe şanse să ajungem în lumea celor... drepţi.

c).Pentru că, dacă vrei o carieră în politică, aceasta este cea mai indicată poziţie în faţa şefului.

 

2.De ce este important să reuşeşti execuţia poziţiei ,,şpagat”?

a).Pentru că ,,şpagat” vine de la ,,şpagă”, iar un român descurcăreţ este un român care dă şpagă.

b).Pentru că e bine să-ţi plasezi picioarele în două locuri diferite. E ca şi cum ai sta cu fundul în două luntri. Sau ţi-ai pune ouăle în mai multe coşuri.

c).Pentru ca Mircea Badea să nu mai fie singurul care se crede Van Damme.

 

3.La ce ajută aplecările cu greutăţi în mâini?

a).La mâini.

b).La şale.

c).La greutăţi.

d).Să ne obişnuim mai repede cu realitatea că suntem români.

 

4.De ce este important să respiri corect atunci când faci sport?

a).Ca să respiri corect şi când nu faci sport.

b).În cazul fetelor, cu cât inspiră mai profund, cu atât au cupa la sutien mai mare.

c).Ca să ştii să inspiri corect când mergi în cluburi, să nu iroseşti marfa.

 

5.Ce exerciţii sunt indicate pentru a obţine un abdomen tonifiat?

a).Exerciţiile de la pagina 15 din manualul de Educaţie Fizică.

b).Exerciţiile de matematică, pentru că sunt atât de grele încât, de cele mai multe ori, adormi cu cartea pe abdomen, iar asta ajută la tonifiere.

c).Ginul tonic tonifiază orice.

d).Exerciţiile de imaginaţie, căci, în bună parte, cu multă imaginaţie îţi poţi închipui că ai un abdomen tonifiat.

e).Sună pe Monica Tatoiu.

 

6.Ce grupă de muşchi lucrează atunci când facem genuflexiuni?

a).Muşchii carierei, cunoscuţi şi sub denumirea de muşchi fesieri.

b).Muşchii care sunt cel mai des pupaţi de către analfabeţii care vor o carieră politică.

c).Grupa A pozitiv.

d).Corect se spune genoflecţiuni.

 

7.Care este, în opinia dumneavoastră, cea mai importantă alergare: cea de viteză sau cea de rezistenţă?

a).Alergarea de viteză, cu 300 la oră şi palmare de numerar la poliţie ca să ne lase să facem liniuţe.

b).Alergarea de rezistenţă, pentru că doar ea face piciorul frumos şi obrazul gros şi rezistent la intemperiile vieţii.

c)Alergarea după doi iepuri.

 

8.De ce este importantă execuţia exerciţiului săritura peste capră?

a).Pentru că este important să nu sari pe sub capră.

b).Pentru că te pregăteşte pentru viaţă.

c).Pentru că te face mai atent la capra vecinului.

 

9.Care este poziţia voastră preferată?

a).Poziţia de capră.

b).Poziţia ghiocelului.

c).(o)poziţia

 

10.De ce este bine să avem un manual de Sport?

a).Pentru că, la cât investesc fast-food-urile în burţile copiilor, e păcat să renunţăm, prin sport, la investiţie.

b).Pentru că, de la apariţia tabletelor şi telefoanelor în viaţa noastră, oricum mişcarea a devenit cât se poate de virtuală.

c).Pentru că este mai important să înţelegem teoretic beneficiile mişcării, decât să o facem propriu-zis.

d).Pentru că întotdeauna va exista un profesor de sport care să se uite la fundul elevelor când fac exerciţii.

e).Pentru că 5 kilograme de manuale în ghiozdan era prea puţin…

f).Ne ajută atunci când completăm cotele de pariuri.

 



Taguri: , ,
Comentează

Pentru a comenta, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi
MAI MULTE ARTICOLE DESPRE:
Iulia Badulescu

Știați că?...

...la cât de mult ai de umblat ca să îți reconstitui dosarul de pensie, este preferabil să mori înainte să fie nevoie să te ocupi de el?

Luna iunie a venit cu noi măsuri de relaxare, la Pitești. Consiliul Local, întrunit în ședință extraordinară, a decis ca fântâna cântătoare din Piața Primăriei să fie transformată în piscină publică.

Iulia Badulescu

Și ALDE, AUR se făcu!

,,Trebuie să redevenim ce-am fost odinioară, național-liberali, si mai mult decât atât, PATRIOȚI!"

Bitpress
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email. Fără SPAM !

Bitpress
CURS VALUTAR
24 iunie 2021

AED 1,1225 -0.06 %
AUD 3,123 +0.08 %
BRL 0,8302 -0.22 %
CAD 3,3538 -0.05 %
CHF 4,489 -0.09 %
CNY 0,6374 +0.08 %
CZK 0,1941 +0.26 %
DKK 0,6622 -0.03 %
EGP 0,2631 -0.04 %
EUR 4,9242 -0.03 %
GBP 5,7569 -0.05 %
HRK 0,6566 -0.02 %
HUF 1,4083 -0.27 %
INR 0,0556 +0.18 %
JPY 3,7182 -0.02 %
KRW 0,364 +0.25 %
MDL 0,2293 -0.52 %
MXN 0,2048 +0.84 %
NOK 0,4845 -0.08 %
NZD 2,9092 +0.18 %
PLN 1,0888 -0.08 %
RSD 0,0419 0.00 % -
RUB 0,057 +0.35 %
SEK 0,4869 -0.06 %
THB 0,1294 -0.08 %
TRY 0,4769 -0.36 %
UAH 0,1504 -0.66 %
USD 4,1233 0.00 % -
XAU 236,1626 0.00 % -
XDR 5,8919 0.00 % -
ZAR 0,2899 0.00 % -

Mai mult
...
...
Anca Barbu, luptatoare si cautatoare...

Presa subţire cu dezinformare se ţine!

Aproape toate ştirile despre evenimentul secolului - Expo-Milano

Cadou de pensie pentru subprefectul Burnei: consulatul din Brunei!

Astrele care va prezice...

ÎPS Daniel acuză de iresponsabilitate pensionarul care a donat 21.000 de euro pentru un spital

Cele doua cuvinte – varianta BitPress.ro, cu politicieni (video)

Gerea, Miutescu si Postelnicescu se dueleaza in balade

Cum a ratat Semaca, in Letonia aflandu-se, podul de peste Rin si pe Venus din Milo!

Prefectul Gogu Davidescu s-a sinucis din cauza filmului Avatar